Szerintetek ez átverés?
Figyelt kérdés
Ez az eladó gyanúsan olcsón árul termékeket, például ez az Ipad 2018. Ebayen keresgéltem, de még az USA ból sem találtam nagyon ilyen olcsón.
Az eladó azt állítja, hogy a vámköltségeket is fizeti.
Elég sok pozitív értékelése van az eladónak, de az olcsóság túl gyanús.
Szerintetek hol lehet a buktató ebben, ha egyáltalán van? Ti vásárolnátok tőle?
2019. márc. 15. 15:30
1/17 A kérdező kommentje:
Prohardver fórumon többen írták róla, hogy megbízható eladó. Viszont vaterán elég sok semleges értékelése van, amiatt, hogy nem kapták még meg a terméket, de az értékelést kötelezően le kellett adniuk a vásárlóknak.
2019. márc. 15. 15:45
2/17 anonim válasza:
Én inkább boltban vennék ilyen termékeket személyesen - még ha drágább is, könnyebb reklamálni ha bármi van.
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem átverés, az usa-ból jön és gari jár vele. A vaterának meg van valami programja amivel visszakapod a pénzt ha átvertek.
4/17 anonim válasza:
Ez egy aukció ahol licitálni kell a termékre és a legmagasabb ajánlat győz.A licitálás vége 2019.03.27.Addig a háromszorosára is felmehet az ára.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez fix áras termék.
2019. márc. 15. 15:53
6/17 anonim válasza:
Az aukció egyfajta Vaterás "aukció", jelen esetben fix áras, oda van írva.
Azonnal elvihető.
A lejárati dátum csak azt jelenti, hogy addig él, utána újraindíthatja az eladó, ha akarja és ne ment el a termék.
7/17 anonim válasza:
Mármint ez esetben nem lesz azonnal postázva, de összességében korrektnek tűnik az eladó.
8/17 anonim válasza:
Amíg van lócitrom, veréb is akad.
9/17 repulo válasza:
Hát, nemtom, én a szállítással együtt 16.200 forint árkülönbségért nem biztos hogy reszkíroznék.
10/17 anonim válasza:
Szerintem erre még szépen rájön a vám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!