Black friday egy átverés a Media Marktban?
239.999 Ft-ról van "leárazva" 139.999 Ft-ra.
Az árukereső szerint mindenhol jóval olcsóbb az ára, mint amennyiről "leakciózták" a Media Marktban".
Mindenhol átverés.
Én több terméket figyeltem régóta, és az árukeresőn semminek nem alacsonyabb a legkisebb ára. Egyértelműen ott tudnak sokat engedni az árból, ahol nagyon túl van árazva. A legolcsóbb üzletek nem Black friday-eznek, de így is olcsóbb náluk minden a többi üzlethez képest.
140e egy 50"-os uhd tv-ért drága????
mégis mennyiért kéne adniuk?ha jól látom már ne kapható.elkapkodták annyiért.
Én is régóta figyelgetek egy mosógépet, mivel most költözünk, éppen esedékes lett. Mit ad isten pont ezt akciózták le. 10-15 ezerrel olcsóbb volt más boltokhoz képest, vagyis azt gondoltam ennyiért megéri megvenni. A boltban is megnéztem, hogy biztos tetszik-e és a poén, hogy amúgyis ennyiért volt kírva, meg BF akcióban is ugyanennyi volt az ára (két cetli egymás alatt ugyanazzal az árral), úgyhogy csak pislogtam, hogy mivan... :D
Mindegy, én úgyérzem jól jártam, ennyiért nem kaptam volna ilyet. :)
Amit külön nemtudok hova tenni, hogy már nem is árulják. Jó eséllyel kiárusították, csak ráhúzták a Black Fridayre. No mindegy is, én elégedett vagyok az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!