Lehet-e tv-boxxal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval olyan tv box-okat kerestem néztem amin android tv- fut, vagy legalábbis jó a rendszer használhatós stb. Elsőnek a Xiaomi Mi Box 3-at dobta fel a gép, de nem találtam meg csak a nagytestvérét az "S"-t. Aztán találtam egy Mecool M8S Pro névre keresztelt készüléket amiről hasonlóan jókat írtak, de!

Youtube, alkalmazás van rajtuk oké oké ha valaki videókat akar nézni az tök jó, de ha mondjuk sorozatokat vagy filmeket (mondjuk nem legálisan). Itt értsd mondjuk Sorozatbarát.(idk mi van itt) vagy tényleg egy filmet mondjuk indavideón azt tudja kezelni a böngésző?

Köszi

2019. márc. 15. 15:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ugyanazok az appok fognak futni, mint egy Androidos mobilon, próbáld ki rajta az oldalakat.

Amlogic chipsetes boxot vegyél azoknak jobb a támogatottsága, akár asztali Linuxot is telepíthetel rájuk.

Itt az összefoglalóban sok dolgot megtudhatsz, ha valami nem világos, nyugodtan felteheted a kérdésed!

[link]

2019. márc. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!