Miert jatszanak sokan szamitogepen kontrollerrel?
Figyelt kérdés
Van ennek valami kulonosebb oka,peldaul konnyebb jatszani vele,vagy az iranyitas maga konnyebb?
Peldaul egy Fortnite jatekot miert jatszanak vajon Kontrollerrel de Szamitogepen? Mi a kulonbseg ha Kontroller de Konzolon jatszak ezt a Fortnite jatekot?
2019. márc. 9. 19:05
1/4 anonim válasza:
Én például GTA V-t játszom kontrollerrel, kényelmesebb.
Olyan székem van, hogy át lehet alakítani ilyen "félfekvő" üzemmódba, kontroller a kezemben, hátradőlök és kényelmesen GTA-zok. Sokkal jobb, mint a gép előtt gubbasztani.
2/4 repulo válasza:
Sokkal kényelmesebb, főleg ha az ember konzolon szocializálódott., mint én is. :-)
3/4 anonim válasza:
Egyes játékoknál jobb, de FPS orientált játékoknál én sem értettem soha, és nem is fogom.
Pl autós, sportolós, verekedős-kombós (pl AC) játékoknál kötelező.
4/4 A kérdező kommentje:
Meg egyszeruen egyes emberek embertelen modon jatszanak Peldaul Fortniteot kontrollerrel
2019. márc. 10. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!