Az AIWA F 220-as magnódecket miért adják el olyan sokan neten, vagy mi az a fő hiba ami miatt megszabadulnak tőle?
Lassan én is ezer éves leszek, ilyeneket javítottam még garanciális szervizben.
Volt egy kellemetlen típushibájuk, egyik műanyag alkatrész kopása miatt szorulása lett, ami azzal járt, hogy felvételre kapcsolva a mechanika behúzta az üzemmódváltó kapcsolót és utána nem tudta elengedni.
Noha nekem nyilván volt hozzá pótalkatrészem több is, de a sajátomat átalakítottam, hogy ez a hiba ne is jöhessen ki rajta.
Az üzemmódváltót egy elektromágnessel húzattam meg, így a mechanikát tehermentesítettem. A behúzómágnes az érdekesség kedvéért az első Tesla orsós magnómból származott (B700).
Amellett természetesen gumiszíj, közlőkerék, ilyesmi elhasználódhat.
De már nincs meg, vagy 10 éve elajándékoztam, mert van egy Sony TC-KE300 is, azt sem használom, csak szobadísz egy Sony torony részeként.
hihi, nekem is volt egy ilyen, egész pontosan 1992-ben vettem használtam egy üzletben budafokon.
Cimbi felhozott egy kazettát, beletettük, és nem lehetett kivenni belőle...
1000 darabra kellett szétszedjem, de kb 2 hét alatt össze tudtam rakni. Agyonzsíroztam, azáltal jó lett.
Gyögyörűen vett fel, haverom Technics deck-jét megette vacsorára. Dolby B, C, MPX szűrő....emlékeim szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!