Szerintem egy nagy szar a Digi Tv. Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 13:34
3/13 anonim válasza:
Nekünk is bevált! A szélessávú netcsomaguk is elég korrekt...
4/13 anonim válasza:
Nekünk is ez lett most sajnos, hogy megvette a TvNetWork-ot. De nagyon nem szeretem én sem. Kevés az adó, sok hülyeség megy. ÁÁÁ nem jó és kész. :(
5/13 anonim válasza:
Szerintem is mert nem akarnak kb 10 méter kábelt elhozni idáig hogy legyen netünk ja és Digi net csak panelban van.
A tv val nincs gond nekünk az van.
6/13 anonim válasza:
Mi nem panelban lakunk mégis van digi net. Jó jó.. nem a Lan.. Tényleg megvette a TVnetet??? Olyan netünk volt régen.. Na az sz@r:D S nem mondanám hogy kevés csatorna van. 63 csatorna 2500 ft-ért,uennyi a net is:D
7/13 anonim válasza:
tök szar mi ezért váltutunk t-home tvre és ez nagyon jo.
mi ilyen csomagba palettaxl csomagba vagyunk:
és ez nagyon meg éri az árát.
8/13 anonim válasza:
Ha panelba lakik az ember akkor a digi verhetetlen net és tv terén is. Tv-vel semmi gond és a net meg nagyon gyors és stabil ráadásúl a kettőnek összesen annyi az ára mint más szolgáltatónál csak a tv kb. Panelen kívül sajnos már nem ilyen jó a helyzet, de olyan helyeken is vannak sokkal rosszabbak a diginél. Folyamatosan fejlődnek.
9/13 anonim válasza:
Első és hatodik vagyok. Panelban van a LAN netük és nem panelban a másik ADSL net.Az is nagyon jó.
10/13 Roscoe válasza:
Amíg a TvNetwork volt a szolgáltatónk, minden rendben volt.
Most hogy a digi megvette, katasztrofális az internetünk.
Van hogy napokra elveszik.
Most pl. 2 napja 100 Kb/s sebességgel megy.. már ha megy..
Percekre megszűnik, aztán visszajön, lelassul, megint megszűnik... Rettenetes. Még msnezni se tudok, mert 2-3 perces késéssel küldi el és jeleníti meg a szöveget.
Húúúde mérges wok !! >:-I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!