Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Wifire csatlakozó smartTV-töl...

Wifire csatlakozó smartTV-töl összeomlik a router, miért?

Figyelt kérdés
Vettem egy Samsung 7402-es smart TV-t, ami wifin csatlakozik az internethez. Az a gond, hogy kb. 15perc után meghal töle a router, és sehol nincs net. Se kábelen, se wifin, mindig teljes rebootot kell csinálnom. A router egy 150Mbps Tp-link. Mi lehet a probléma? A tv-n kívül eddig évek ota két telefon szokott wifin lenni, plusz kábelen egy PC, eddig sose volt gond.
2019. márc. 1. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amúgy meg nem keresnek az okostévék folyamatosan dlna szervert , meg semmi másfélét a hálózaton.

Ennyi erővel Twonky média szervert is kereshetnének.

Itt magával az útválasztóval van probléma, nem a tévével, hidd el.

2019. márc. 3. 03:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Elhiszem, nem értek én hozzá, csak próbálok olvasgatni, logikázni. Köszönöm a választ. Átnézem a router kínálatot.
2019. márc. 3. 13:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy biztos, hogy senki nem tudja a jelszavamat :)
2019. márc. 3. 13:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha már vennék, akkor szerintem ilyet. Plusz ötezret megér. TP-Link Archer C7 AC1750 Router. ??
2019. márc. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!