Wifire csatlakozó smartTV-töl összeomlik a router, miért?
"Azt vettem észre, hogy a TV kikapcsolt állapotban is csatlakozva marad a wifin"
Csak azt hiszed hogy ki van kapcsolva. használj kapcsolós elosztót! :)
A TV a router dhcp szervere által kiosztott IP tartományban lesz, azaz van, egy a routertől kapott IP címen. Nem akar másikat kikapcsolás után, meg ilyenek.
A szomszéd nem tudja a wifi jelszavadat?
A 841N-túl próbálj elszakadni, amúgy is 100 megásak a lan portjai, gondolom ettől a neted sebessége gyorsabb, tehát megérett a cserére. Ha nem akarsz túl nagy befektetést, akkor egy Tp-link AC1200 jó alternatíva lehet. Támogatja az 5GHz wifit is és gigabites lanokkal va ellátva, másrészt nem lesz semmi ilyen problámád. Nyilván pénz kérdése, lehet ettől magasabb kategóriás útválasztóba is fektetni.
Nekem most egy ilyen üzemel, teljesen megfelel, rendesen megy vele a smárt tv és a többi eszköz a lakásban. Előtte egy AC 1900 volt, az magasabb kategória, de elhalálozott, mert a padláson volt elhelyezve. Viszont a felhasználás során, nem élveztem semmi előnyét annak hogy 40 ezerért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!