S. O. S! A szintetizátoromnak elment a hangja, megnémult! Mit tegyek?
Bekapcsolom,és minden oké vele,kivéve,hogy nem szól!Lehet amúgy persze az is,hogy az erősítője romlott el,de ezt így nem tudom kideríteni sajnos.
Sajnos nem tudom megoldani a szerelőhöz vitelt,mivel nincs autóm,és nincs akit megkérhetnék egy fuvarozásra.
Ráadásul egy elég nagy darab hangszerről van szó(szintetizátor + erősítő + hangfalak)
Valaki tud ötletet,hogy mit tehetnék?
Esetleg van olyan szakember Budapest környékén aki házhoz megy és csak ezért nem kell őrült összegeket fizetni?
A szintetizátorom típusa Studiologic sl 990.
Sikerült a midit kipróbálnom más eszközön,és az működik,szóval a hangszer a rossz.
Szóval nem szintetizátora van.
Ezért nem szól fülhallgatóval, mert nincs rajta audio kimenet.
Megnézném, de én nem a közelben vagyok. Keress valakit aki ért az elektronikához, ez nem nagy kunszt, vagy a táp szállt el, vagy a processzor, esetleg a midi interfész.
Nem nehéz diagnosztizálni, javítani, ha javítható, nem muszáj hangszerjavítót keresni miatta.
45-50 ezer körül szokott előfordulni ilyen, vagy ilyen tudású más típusú billentyű.
"Az erősítőt pedig nem tudom rákötni másra,mert nincs olyan eszközöm,tv-m sincs,arra pedig rá lehetne(elvileg,legalábbis a csatlakozója olyasmi,mint amilyen régen a VHS lejátszókhoz volt)."
Most esett le erről a mondatról, hogy a kérdezőnek fogalma sincs hogy mi a szinti, mi a midi keyboard és midi interface, és miért kell összekötni őket. És miért van olyan csatlakozója, mint a régi tévén ahogy fogalmazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!