S. O. S! A szintetizátoromnak elment a hangja, megnémult! Mit tegyek?
Bekapcsolom,és minden oké vele,kivéve,hogy nem szól!Lehet amúgy persze az is,hogy az erősítője romlott el,de ezt így nem tudom kideríteni sajnos.
Sajnos nem tudom megoldani a szerelőhöz vitelt,mivel nincs autóm,és nincs akit megkérhetnék egy fuvarozásra.
Ráadásul egy elég nagy darab hangszerről van szó(szintetizátor + erősítő + hangfalak)
Valaki tud ötletet,hogy mit tehetnék?
Esetleg van olyan szakember Budapest környékén aki házhoz megy és csak ezért nem kell őrült összegeket fizetni?
Az erősítő MÁRKÁJA: EASY MIDI EM 100
A "hangfal" hozzá pedig lényegében olyan,mint egy kis számítógépes hangszóró,csak egy annál komolyabb példány,de amúgy ez működik,mert ezt szoktam rákötni számítógépre is,ha zenét akarok hallgatni.
Amit kérsz, az kb. utópia..
Nem létezik, hogy nem tudod az erősítőt külön kipróbálni.
Mikrofonnal (vagy helyette fejhallgatóval) kipróbálható és akkor már nem kell mindent szállítani.
Vagy rossz a szinti, a kimenettel történt valami, vagy nem jó az illesztés és azért ment tönkre vagy pedig az erősítő/hangfal nem jó.
Valójában mindegyik verziót elég egyszerűen meg lehet nézni.
Na szóval:
Az erősítőt nem tudom kihagyni,mert a hangszórót nem tudom közvetlenül a szintetizátorra rákötni.
Az erősítőt pedig nem tudom rákötni másra,mert nincs olyan eszközöm,tv-m sincs,arra pedig rá lehetne(elvileg,legalábbis a csatlakozója olyasmi,mint amilyen régen a VHS lejátszókhoz volt).
Esetleg azt megpróbálom,hogy ismerősömhöz elviszem,és ott tv-re rákötöm hangszóróval együtt,és akkor talán kiderül valami.
Na, itt azért valami zavar van az erőben.
Szintid van, vagy keyboard-od?
Az a midi szerintem nem erősít, de lehet én vagyok a hülye.
A hangfalak aktívak?
A hang kimenetébe ha fülhallgatót dugsz, azt hallani?
Próbáltad másik midi kábellel?
Lehet hogy nem is megy semmi a bemenetére.
Szintetizátorom van.
Próbáltam már fülhallgatóval is,de úgy sem szólt.
Mobilra nem tudom rákötni az erősítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!