Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » El tudom adni a videó lejátszó...

El tudom adni a videó lejátszómat (VHS), hogy ha felrakom netre? Mennyi lehet az ára vajon?

Figyelt kérdés

2019. febr. 23. 12:43
1 2
 11/18 Sosetom válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ha hibátlanul működik akkor kérj el 2-3000 Ft-ot, de ha jó fej vagy. Odaadod vlkinek ingyen akinek sokat számítana. Vannak szegényebb emberek akik biztosan örülnének neki.
2019. febr. 25. 08:24
 12/18 A kérdező kommentje:
nem sértettél meg inkább tájékozódni akarok ezzel a kérdéssel,hogy mi a helyzet !
2019. febr. 25. 08:54
 13/18 A kérdező kommentje:
az árára lennék kíváncsi,hogy mennyit érhet
2019. febr. 25. 08:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, hidd el hogy halvány lila fingunk sincs arról hogy milyen készüléked milyen műszaki állapotban van és mennyiért támad kedve valakinek megvenni.

Ezért javasoltam a vaterát.

Egy kollégám a padláson túrt egy régi elektromcsövet. Ne kérdezd milyet, de ő is ugyanígy érdeklődött hogy mennyit ér, és ugyanígy tanácsoltuk neki a licites eladást. Meglepő módon a vevők egymásra licitáltak, végül 18 ezer forintnál állt meg.

Nem mondom hogy a videódért ennyit fogsz kapni, de ha valakit érdekel, akkor ez a módszer segít azon, hogy hasznot láss belőle.

Itt egy kis ízelítő, hogy mennyiért nem mennek el a videók:

[link]

2019. febr. 25. 12:48
 15/18 A kérdező kommentje:
2 forint a legolcsóbb szóval ez alatt gondolom !
2019. febr. 25. 15:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Mármint 2 ezer
2019. febr. 25. 16:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotù, 2-3 ezer forintért elvihetik. Hibásan ingyen tudod odaadni valakinek, de az elektronikai hulladékgyűjtőbe is elviheted.
2019. febr. 28. 08:02
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves 17-es !
2019. febr. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!