Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » El tudom adni a videó lejátszó...

El tudom adni a videó lejátszómat (VHS), hogy ha felrakom netre? Mennyi lehet az ára vajon?

Figyelt kérdés

2019. febr. 23. 12:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Licittel próbáld a vaterán. A biztonság kedvéért állíts be egy minimál árat, ha nem akarod hogy a legmagasabb licit 100 forintért vigye el.

Amúgy barátian megsúgom, mi itt nem tudjuk hogy kinek mije van, amíg el nem árulja, legyen az akár egy ereklye számba menő műszaki csoda, vagy egy szemétdombra való vacak.

2019. febr. 23. 12:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem gondolom úgy,hogy műszaki csoda lenne hát ugyanolyan mint a többi vhs lejátszó :D Mint ami annak idején bejött az országban mert akkor ez nagy divat volt.
2019. febr. 23. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:

Megkell próbálni, de nem nagyon vesznek ma már ilyeneket.

De azért hátha.

2019. febr. 23. 13:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Gyűjtőknél próbálkozhatsz még. De ők is minél olcsóbban szeretnének hozzájutni. Általában az ilyenek 2000-8000 között mennek.
2019. febr. 23. 14:21
 5/18 A kérdező kommentje:
DVD lejátszóknál is ez a helyzet vagy azokat egyszerűbb eladni ?
2019. febr. 23. 16:00
 6/18 anonim ***** válasza:

DVD lejátszót MediaMarktban 10 ezer körül láttam tavaly.

12 ezerért már HDMI-kimenettel.

Ehhez képest viszonyíthatsz.

2019. febr. 23. 17:15
 7/18 A kérdező kommentje:
hatos értem. VHS videó kazetta lejátszókkal mi a helyzet ? Fő kérdésre visszatérjek !
2019. febr. 23. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt már nem kapsz újat, ezzel talán nem mondok újat.

A használtak is mára többnyire lestrapáltak, sőt még állóhelyzetben is szét tudnak rohadni benne gumialkatrészek, vagy épp felkeményedni.

Tehát nem mindegy az állapot.

Gyorstekerésnél jól viszi a szalagot vagy csak vánszorog, főleg amikor a nagyobb átmérőjű tekercs van a húzóoldalon és ezt mindkét irányban ellenőrizve.

Lejátszásnál stabil szalagvezetés stb.

Mindamellett, bár én javítottam ilyeneket szervizemben is, de a kereskedés nem az én műfajom, árakkal soha nem szerettem foglalkozni.

Ahogy mondani szokás közhelyesen, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

2019. febr. 23. 20:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hibás már mert nem tudom mi a helyzet vele .Nagyon régen használtam fent volt jópár éve a padláson,de mikor működött azt hiszem olyan baja volt,hogy fehér csíkok a film nézése közben bevillantak a lejátszáskor. Akkor nem kérhetek érte nagy pénzt ugye ? 2-3 ezerre tippelem
2019. febr. 24. 08:23
 10/18 A kérdező kommentje:
2010 előtt használtam az biztos . Úgy emlékszem,hogy néha megakadt a film is ,de lehet,hogy ez csak a szalagos kazetta hibája
2019. febr. 24. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!