El tudom adni a videó lejátszómat (VHS), hogy ha felrakom netre? Mennyi lehet az ára vajon?
Licittel próbáld a vaterán. A biztonság kedvéért állíts be egy minimál árat, ha nem akarod hogy a legmagasabb licit 100 forintért vigye el.
Amúgy barátian megsúgom, mi itt nem tudjuk hogy kinek mije van, amíg el nem árulja, legyen az akár egy ereklye számba menő műszaki csoda, vagy egy szemétdombra való vacak.
Megkell próbálni, de nem nagyon vesznek ma már ilyeneket.
De azért hátha.
DVD lejátszót MediaMarktban 10 ezer körül láttam tavaly.
12 ezerért már HDMI-kimenettel.
Ehhez képest viszonyíthatsz.
Azt már nem kapsz újat, ezzel talán nem mondok újat.
A használtak is mára többnyire lestrapáltak, sőt még állóhelyzetben is szét tudnak rohadni benne gumialkatrészek, vagy épp felkeményedni.
Tehát nem mindegy az állapot.
Gyorstekerésnél jól viszi a szalagot vagy csak vánszorog, főleg amikor a nagyobb átmérőjű tekercs van a húzóoldalon és ezt mindkét irányban ellenőrizve.
Lejátszásnál stabil szalagvezetés stb.
Mindamellett, bár én javítottam ilyeneket szervizemben is, de a kereskedés nem az én műfajom, árakkal soha nem szerettem foglalkozni.
Ahogy mondani szokás közhelyesen, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!