Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri Xbox 360-at venni, ha...

Megéri Xbox 360-at venni, ha van egy PC-m?

Figyelt kérdés

A PC-m kb 7-éve megvan,kb másfél éve cseréltem jobbra,így most a legújabb játékok is mennek rajta.Viszont már néha nagyon unalmas,kéne már valami "újdonság".

Ezért gondoltam hogy vennék egy Xbox 360-at...

De a Box-al kapcsolatban nekem CRT TV-m van.ez nagy gond?Jó azért azon is a játékélmény?(amúgy 13 éves fiú vagyok)

2010. júl. 1. 09:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Jah hát nem rossz az új főleg, hogy 250 es hdd van benne...

Nekem arcade van, de amennyit én használom bőven elég.

2010. júl. 1. 12:27
 12/23 anonim válasza:
Hogy döntöttél? Amúgy én is inkább a PC -t javasolnám, mert nagyjából ugyanazt tudja egy jó PC, mint egy Xbox, csak még többet. És igazából így hirtelen nem tudnék olyan érvet mondani, ami miatt egy Xbox jobb lenne mint egy PC, esetleg annyi, hogy nem kell folyton szinten tartani ahhoz, hogy játszhass, de ezen kívül semmi. Na de tényleg, hogy döntöttél?
2010. júl. 1. 15:29
 13/23 anonim ***** válasza:

Manapság sokkal jobb a konzolok játékkínálata és sok játék előbb jelenik meg fél/egy évvel, mint PC-re.

Mo-n a PC az elterjedt, mivel könnyű rá warezolni és az emberek ezt szokták meg az évek alatt, de egyre jobban kezd betörni ide is a konzolozás.

Ami engem illet én boxra váltottam és nem bántam meg, sokkal könnyebb a fotelből játszani a Tv-n, mint a monitor előtt görnyedni és 2 óra után már eléggé rossz előtte ülni, persze lehet tv-n is játszani, de nem jellemző.

Amúgy Crt Tv-n nem lesz a legszebb, de gondolj a jövő, lehet lesz majd egyszer egy HD tv-d =)

2010. júl. 1. 16:58
 14/23 anonim ***** válasza:

Jah igen, még vmi:

Gondolom neked játékra kell és arra sokkal jobban megéri, azt elismerem, hogy a PC több mindenre használható, de ezt úgy írja mki, mintha az emberek 90%-a modellezne, filmet vágna, programozna, meg stb.

Msnezni, netezgetni, meg hasonló dolgokra egy lassú PC vagy laptop is tökéletesen elegendő.

Amúgy manapság a PC helyett is inkább a laptop kerül előtérbe, de ez egy másik téma.

2010. júl. 1. 17:01
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát,de sajnos még nem sikerült döntenem.Holnap megyek anyámékkal vásárolni,és azt mondta,hogy néhány üzletbe szétnézhetek,és vehetek valamit.Persze elektronikus dolgot akarnák,eddig Xbox 360-at akartam,de mostmár nem vagyok benne biztos h megveszem.Szóval,vegyek Box-ot,vagy ne?Vagy tudtok mondani valami más érdekes dolgot,olyan 200 euró értékben?Vagy ne vegyek semmit,és maradjak a PC-nél?
2010. júl. 1. 22:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja,és még valami:Ha Xbox mellett döntenék,nem venni gondoltam a játékokat,hanem flasheltetni akarnám,és netről tölteném a játékokat.Ez jó megoldás lenne?vagy így nem lehet?
2010. júl. 1. 22:14
 17/23 anonim ***** válasza:

lehet írni, [link]

ezzel még sosem rontottam el 13/F

2010. júl. 1. 22:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Eldöntöttem:Nem veszek Xbox 360-at.

Mert utánna néztem a google-n,és láttam hogy ez az Xbox 360 Arcade-ben nagyon sok a hiba.Olvastam ezt a 3 LED-es meghibásodást.meg még sok oka van annak,hogy miért döntöttem úgy,hogy NEM veszek box-ot.De mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát :-)

2010. júl. 1. 23:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Aki arcadet vesz, az meg is érdemli.

Amúgy régebben még nagy dolog volt ez a 3 LED, de a jasperes boxoknál már kevés a hibaarány, azt nem mondom, hogy nincs, de minden terméknél van...

MAximum egy hűtésmód + overcool kombót beleteszel max 4e ft pluszban és nyugodtan játszhatsz.

2010. júl. 2. 06:35
 20/23 A kérdező kommentje:
És a Jasperes Boxok mennyivel drágábbak?
2010. júl. 2. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!