Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri Xbox 360-at venni, ha...

Megéri Xbox 360-at venni, ha van egy PC-m?

Figyelt kérdés

A PC-m kb 7-éve megvan,kb másfél éve cseréltem jobbra,így most a legújabb játékok is mennek rajta.Viszont már néha nagyon unalmas,kéne már valami "újdonság".

Ezért gondoltam hogy vennék egy Xbox 360-at...

De a Box-al kapcsolatban nekem CRT TV-m van.ez nagy gond?Jó azért azon is a játékélmény?(amúgy 13 éves fiú vagyok)

2010. júl. 1. 09:49
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél X-ládát, mert 1. Az X-ládára ugyanaz a játék drágább. 2.Az X-ládával nem fogsz újdonságot kapni, többségében ugyanazok a játékok vannak meg rajta, mint a PC -n, csak mint említettem drágábbak 3. Maga az X-láda most 70 ezer forint. Sokkal értelmesebb dolgokat vehetsz ennyi pénzből.
2010. júl. 1. 10:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Én láttam "X-ládát" 50000Ft-ért.Tehát kicsit elvagy tévedve kedves előző válaszoló.
2010. júl. 1. 10:16
 3/23 anonim válasza:
A most kijött ikszláda pedig 70 ezer az 576 hírlevele szerint. És te minek vennél régi típusút, amikor kijött az új? És PC 4EVER !
2010. júl. 1. 10:21
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is CRT tv-n van, annyira sokkal szerintem nem látható a különbség, mint ahogy mondják, itt csak a felbontás változik, nincsen low---high csúszka.

Én golemkonzol-tól rendeltem az arcade x-ládát, 47,5k volt (most nemtudom mennyi) de flashelt, hűtésmódosított, és hűtéskésleltetés is van benne. Hogyha a mostani gépedet is inkább csak játékra használod, akkor érheti meg. 13/F énis.

2010. júl. 1. 11:03
 5/23 anonim ***** válasza:
ja, és ha flasheltat veszel, akkor a pénzzel sincs gond. Bár ha sok pénzem lenne akkor live-om, meg eredeti játékaim lennének.
2010. júl. 1. 11:04
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudok neked boxot flashelve 52000ft ért... milyen 70ezer ? elitet kapsz annyiért flashelve... Persze megy crt tv -vel is nem gond...
2010. júl. 1. 11:28
 7/23 anonim ***** válasza:

"A most kijött ikszláda pedig 70 ezer az 576 hírlevele szerint. És te minek vennél régi típusút, amikor kijött az új? És PC 4EVER !"

És mennyire kiforrott az új, mit lehet róla tudni mennyire melegszik az előző jasper laposhoz képest ?

2010. júl. 1. 11:30
 8/23 anonim válasza:
Amúgy miért kell feltétlenül egy Xbox az újdonsághoz? Tölts le egy rakat új játékot például a piratebay -ről, és egyből nem fogsz unatkozni PC -n se! Fölöslegesen ne dobj ki pénzt. Például sokkal hasznosabb lenne, ha ezt a feltételezett 70 ezret beraknád a bankba, és oda gyűjtöd a pénzed. Egyetemistaként nagy haszna lenne, sőt utána is, de persze erre lehet, hogy csak túl későn jönnél rá. Mint én ...
2010. júl. 1. 11:35
 9/23 anonim válasza:
11:30 Ha már az "ládás" srác nem felel, ez itt ni: [link]
2010. júl. 1. 11:38
 10/23 anonim válasza:
Jajj, ez régi link. Ez lesz itt a jó [link]
2010. júl. 1. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!