Millenium MN 9644 Mini Hifi miért tart ilyen sokáig a javítása?
Figyelt kérdés
Bakelit lemezjátszó része készen van, kettő kazetta részei is készen van, de azt mondták a CD tálcát még nem sikerült megcsinálni.
Miért tart egy tálca javítása ilyen sokáig?
Pedig sokkal modernem technológia mit a Deck.
Október 8-n vittem be.
Philips DVD felvevőmet Októberben vittem be 1 hét alatt kész volt a tálca gondja.
Decemberbe vittem be a Philips micro hifimet, Philips videómagnómat, 3 hete hoztam haza őket.
De sajnos a Millenium hifiről semmi hírt nem tudnak mondani sajnos. :( Pedig már hiányzik.
2019. jan. 26. 17:47
1/7 repulo válasza:
Lehet hogy sznob paraszt vagyok, de erre a két walkman mechanikás, zafír lemezjátszó tűs, filléres cd mechanikás borzalomra elköltött minden fillért ablakon kidobott pénznek tartok, bocsi.
2/7 Szirty válasza:
Bárminek sokáig tart a javítása ha nem csinálják.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá alkatrész?
2019. jan. 26. 20:53
4/7 anonim válasza:
Menj el érte és vidd el másik szervizbe ha van a közelbe, cd tálca szereléshez nem kell semmi extra alkatrész, ha akarták volna már megcsinálták volna régen
5/7 A kérdező kommentje:
Miért nem csinálnak semmit?
Nem egyszerűbb vissza adniuk?
Yamada házimozimat meg se csinálták, (azt mondták proci hibás) de szerencse ingyen elhozhattam.
Sajnos nem sok szerviz van Szekszárdon, még egy szervizt tudok de az márkaszerviz Samsung.
2019. jan. 27. 14:41
6/7 anonim válasza:
Facebookra is kiírhatod hogy hifi szerelőt keresel, mifelénk is van oylan aki nem hivatalosan háznál javít dolgokat
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem romák fognak nekem írni.
2019. jan. 27. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!