Ipad javítása lehetséges?
Figyelt kérdés
Beírom ide is, hátha itt kapom meg a választ. Adott egy régi ipad mini, ami nem kapcsol be. Fekete képen egy lemerült akksi(napokig töltöttem, vettem már hozzá másik kábelt, adaptert, azokkal is ugyan ez). Ezen felül ritkán beadja az alma logót. És ennyi. Rádugtam már pc-re, napokig próbáltam recovery/DFU módba rakni, de semmi siker. Itunes sem érzékeli, hogy rádugom. Valakinek hasonló probléma, sikeresen megoldva?2017. dec. 26. 14:02
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de miért nincs egyedül annyi eszed, hogy elidd egy szervizbe? Nyilván meg fogják tudni mondani, mi baja és hogy javítható-e.
2/6 A kérdező kommentje:
Te most azért szólsz be, mert saját magam szeretném orvosolni a problémát? Használd a fantáziád és rájössz, hogy számtalan oka lehet annak, hogy nem akarom bevinni szervizbe.
2017. dec. 26. 14:13
3/6 anonim válasza:
Számtalan oka lehet annak hogy miért nem kapsz itt választ.
4/6 A kérdező kommentje:
Segítek. Boltok zárva. Én sem dolgozom. Tegnap megtalátam az 1 éve porosodó táblagépem. Életet szeretnék bele lehelni. Az életemből fél percet vett el a kérdés leírása. Ha van rá valami esély, hogy értelmes választ kapok, már megérte. Nyilván te nem vagy benne a témában, ezért valszeg csak a bizsergő érzés miatt írsz ide ilyen hangvételbe. Ha értelmetlennek találod a kérdést, hagyd figyelmen kívül és menj a magány kategóriába osztani az észt.
2017. dec. 26. 15:04
5/6 anonim válasza:
Szerintem vidd el szervizbe mondjuk Westend-be.
Ha a hard reset nem segít akkor csak szervizben oldják meg.
6/6 Bálint Kolán válasza:
nekem is ezt csinálta.. próbálkozz a recoveryvel többször. Nálam nem elsőre jött össze.. ja és dfu módnál fontos a pontos időzítés. ha ezek és amiket leírtál nem használnak, akkor lehet hardveres a probléma és csak a szerviz jöhet szóba, vagy az sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!