Tudtok ajanlani olyan okosorat ami 10ezer forint korul van?
Figyelt kérdés
Ami nekem fontos, hogy megbizhato legyen(mukodjon), legyen benne kaloria es lepes szamlalo, valamint vizallo legyen.
A multkor vettem egy orat, (Somogyi volt a marka) es szornyu volt, be se kpcsolt ezert vissza vittem.
Ami meg fontos hogy velony kezem van es kis csuklom, tehat kisebb meretu orat keresek!
Koszi minden valaszt!
2019. jan. 12. 22:54
1/4 anonim válasza:
A kínain lehet venni sok fajtát fele ennyiért. Ők gyártják, ami nem kínai, az hamis.
2/4 anonim válasza:
5 ezerért is van akár netről is tudsz rendelni
3/4 anonim válasza:
Nem óra ugyan, hanem okoskarötő, de a Mi Band 3 tudja azt amit szeretnél és belefér egy tizesbe.
4/4 anonim válasza:
Xiaomi Mi Band 3-at én is tudom ajánlani, nagyon jó óra a maga árkategóriájában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!