Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen okosórát tudtok ajánlan...

Milyen okosórát tudtok ajánlani 15. 000 forintig?

Figyelt kérdés
Ismerősöm szeretne venni,a kikötés,hogy legalább kézmosás erejéig bírja a vizet. (xiaomi mi band széria kilőve)
2018. nov. 21. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet.
2018. nov. 21. 20:54
 2/5 ThodEE GoD ***** válasza:
100%
MI band van 2-es és 3-as is a családban, este abban zuhanyzok , tavaly karácsony óta bírja, nekem a 2es van. Mi a baj vele? Bár az igazából nem is okosóra hanem karperec :)
2018. nov. 21. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell azért ennyi pénzt adni, már sokall olcsóbban is lehet venni.

[link]

2018. nov. 21. 21:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is mi band 2 van,nagyon szeretem,de az illetőnek nem kell,mert keveset tud.
2018. nov. 22. 07:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem kell azért ennyi pénzt adni, már sokall olcsóbban is lehet venni."

Azért a két fogalom távol áll egymástól. Az okosóra, meg egy bluetooth fülhallgató tudása órába öntve azért nem ugyanaz. Az igaz, hogy gyerekeknek jó játszani. Egy darabig, amíg meg nem unják.

2018. nov. 22. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!