Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lefagy a Laptop és újra indúl?

Lefagy a Laptop és újra indúl?

Figyelt kérdés
Nem régen lett újra telepítve rajta a Windows (10) és minden jól működött.. most egy 2 napja ha bekapcsolom akkor egy fél óra múlva lefagy és újra indúl. Akármit csinalok... volt hogy Youtubeon néztem valamit és már attól is. Vírus nincs rajta mert azt megnéztem, Avastot hasznaltam de az nem jött be úgyhogy most váltottam a Nod32-re. Memtest megvolt, semmit sem irt ki. Hiba üzenetet nem kapok és nem is melegszik annyira maga a gép.

2019. jan. 9. 13:22
 1/3 anonim válasza:
Azért nem ártana megnézni a processzor coolert.
2019. jan. 9. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha előkeríted a naplót, több fogalmad lesz a hiba okáról. Amúgy esélyes hogy valamiből rossz driver van fent (ó igen, tudom, a windows lehúzza magának amit kell, csak az gyakran nem az, ami kellene), ennyi alapján értelmesebbet nem lehet mondani.

Nálam ami anno random újraindulást okozott (mondjuk az a win10 megdizájnolt kékhalálával együtt jött): az nvidia driver egyik fájljára kellett volna adott helyen hivatkozni de a windows a sajátjára mutatott amit ugyanúgy hívtak csak az nem volt jó.

2019. jan. 9. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Indúl, az..
2019. jan. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!