Miért nem működik a mikrofon?
Nem kombó jackes a laptopod csatlakozója nem segít rajta semmilyen driver. Nem tudja a laptopod ezt a fajta szabványt, de van hozzá átalakító.
"Külső hangkártyából is csak az oldja meg amelyik képes 4 pólusú jack támogatásra"
Szóval amit te linkeltél, csak azzal működne amit én linkeltem?
Esetleg van más megoldás is?
Kicserélteted olyanra, ami jó a masinádhoz.
Ha már itt tartunk, mi a gép (pontos) típusa?
Az egyik klasszikus PC hangkártya-szabvány (a zöld-pink), másik meg a mobiltelefonok szabványa (szimpladugós).
Utóbbit vetted meg.
Az Y-kábelen kívül nincs más lehetőség az átmenetre.
Mármint előbb olyan Y-kábelre gondoltam, ahol konkrétan definiálva van, mint például:
3.5mm 4 Position to 2x 3 Position 3.5mm Headset Splitter Adapter
Ha jól látom, a laptopon csak egy fejhallgatókimenet van. Ha megnézed a dokumentációt:
--------------------------------------------------------
Headphones and microphone
One or more 3.5 mm jacks on your computer allow you to connect audio devices.
Use the headphone port to plug in stereo headphones or powered speakers; connecting an audio device to the headphone port disables the built-in speakers.
Use the microphone port to connect an external microphone;
connecting a microphone disables the built-in microphone.
-----------------------------------------
Ez arra utal, hogy amelyik típuson van mikrofonbemenet, azt észrevennéd gondolom, megfelelő piktogrammal ellátva, külön lenne, ahogy más laptopon is szokott.
Akkor így elég körülményes, kellene egy olyan USB-eszköz, valamint egy Y-kábel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!