Belépő szintű stúdió mikrofon szett?
Ja és még:
* kábel a hangkártya és a mikrofon összekötéséhez: [link]
Én inkább ezeket a mikrofonokat néztem:
Én igazából csak ezt a kábelezést nem értem. Mindenhol mondják, írják, hogy ne USB-t. Egyrészt ez tényleg annyira borzalmas? Másrészt, egy sima átalakító kábel miért nem elég?
Pl. egy ilyen miért nem jó?
Vagy ilyen szintű szett nincs nem usb-ben?
Amit linkeltetek, annál azért egy fokkal jobb mikrofont szeretnék. Az ár jó lenne ha olyan 60-70 között megállna, azzal is kitudok egyezni, ha valamiből elengedünk, de később bővíthetem, fejleszthetem vele a meglévő dolgaim.
"Én inkább ezeket a mikrofonokat néztem"
Éppen ezért írtam, hogy "Abszolút minimumként".
"Én igazából csak ezt a kábelezést nem értem. Mindenhol mondják, írják, hogy ne USB-t."
Az USB-s, ADC-vel (analóg-digitális átalakítóval) egybeépített mikrofonoknak az fő a hátránya, hogy általában nincs monitorkimenetük, így ez megnehezíti a zenére való éneklés/rappelés felvételének a folyamatát, ugyanis az ADC késni fog a lejátszást végző külön hangkártyához képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!