Technika tv-n minden éjjel 3-kor elkezd villogni a kék led. Mitől lehet ez? Valami beállítási hiba lehet?
Figyelt kérdés
Amúgy is erős a fénye,nehezen alszom tőle,hát még ha villogni is kezd... 3 hete minden éjjel csinálja,ha bekapcsolom pár percre,aztán kikapcsolom,utána már nem villog.2019. jan. 3. 23:00
2/13 A kérdező kommentje:
De azt miért nem bekapcsolt állapotban csinálja? És mit tudok tenni ilyenkor? Vagy várjam meg,hátha magától abbahagyja? Be lehet valahol állítani mikor keressen frissítést?
2019. jan. 3. 23:13
4/13 anonim válasza:
Mi lenne, ha lefekvéskor valamit a led elé pakolnál?
Mindjárt nyugodtabban alhatsz.
5/13 A kérdező kommentje:
Beállitásokban semmit nem találtam,ha meg elé pakolok,nem működik a távirányító,ami mostanában a legjobb barátom,pláne így szülés előtt 3 nappal...
2019. jan. 3. 23:36
6/13 anonim válasza:
Automatikus frissitest kapcsold ki
7/13 anonim válasza:
A menüben a ledet kapcsold ki ha lehet.
Az enyémben van ilyen lehetőség.
8/13 anonim válasza:
Pont éjszaka szokták keresni a készülékek, mivel ahhoz végig kell szkennelni a digitális csatornákat. TV-nézés közben nem örülnének az emberek, ha egyszer csak elvenné a műsort és frissítés után turkálna.
Vestel menü:
Beállítások (3. ikon)
Egyéb beállítások
Szoftverfrissítés
OK
Automatikus
Off
Ez a típus úgysem találna soha frissítést.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi,kikapcsoltam az automata frissítést,kíváncsi leszek,hogy éjjel fog e villogni. Sajna a ledet nem tudom kikapcsolni,pedig az lenne a legjobb...
2019. jan. 4. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!