Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » VHS videomagnóba fej csere...

VHS videomagnóba fej csere szervizbe mennyibe kerülne? Miért nem lehet meg csinálni a Processzor hibás mélynyomot?

Figyelt kérdés

Van egy Philips VR 550 videomagnóm, meg csinálták már a gondot a szij, gomb. De a szerelő szerint az LP kép futás azért van mert a fej rossz, de mondtam neki hogy valamelyik kazettára meg szépen felvessz, erre azt mondta a kazetta tipus nem jól tudja lejátszani videomagnó. Be vittem ma legrosszabb LP kazettámat, és meg néztük. Fejet is meg pucolta.

6000 Ft lesz, Pénteken hozzom el.

Yamada h8220 5.1

A házimozim mélynyomójának az a baja hogy a mély hang nem szól mindig.

Ritkán szokom használni.

Meg szoktam kicsit nyomatni a hangerőt, meg le kapcsolni és utána jól működik egy darabig.

1x Már volt hasonló baja, szervizbe meg is csinálták 4500 Ft-ért kábel forrasztást.

De akkor nem segített neki hogy ki kapcsolom és jó legyen. Szerintem most más baja lehet.

Javíttatás előtt régen pont oda nyúltam meg mozgatni a hangszórót és pont meg mozdult akkor és be nyomódott, de szerviz is azt hitte az miatt nem szól, én meg itthon óvatosan porszívóval meg csináltam, de ez már 5-6 éve lehetett.

Ezt nem tudják meg csinálni. :(

Mit csináljak velűl?

VHS magnóm használható, de 1 db LP kazetta nem nagyon mert fut a kép.

Kazetta márkálya:

Emtec vision vhs video cassette e-240

Vannak még régebbi kazetták kb 2005-ös előttiek ott is fut az LP kép.

Egyszer már másik szervizbe is el vittem 2012-ben, de csak annyit mondott a pacák hogy állított a fejen, de nem sokra mentem vele.

Yamada házimozit akkor ne vigyem már másik szervizbe el mert nem lehet meg csinálni?

2019. jan. 2. 18:31
 1/7 Zzzoli ***** válasza:
100%

A Yamada házimozival az a baj hogy nem nagy értékű készülék, nincs értelme egyik szerelőnek sem bele fektetni értékes munkaórákat a hibakeresésbe, így mondanak valamit, aztán viheted. Nem éri meg vele foglalkozni, csak akkor ha van valami haverod, aki hobbyból szerelget.

A vhs nél ha egyes kazettákat jól lejátszik, akkor nem rossz a fej, csak állítani kell még a szalagfutáson, vagy rosszak azok a kazetták amiket nem játszik le rendesen. Lehet ciklikusan gyűrött a szalag és kiesik a szinkronjel.

2019. jan. 2. 18:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs olyan haverom aki tudna szerelni. :(
2019. jan. 2. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne bevinni a kazettákat melyeket nézni szeretnél olyan helyre, ahol számítógépes formában digitalizálják (végigpróbálgatják elvileg azt is, hogy jó képet adjon és szalagmegnyúlás miatti kép-csúszásra is ügyelnek).
2019. jan. 2. 18:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Az érdekes, SP modba minden felvtelek jók.

Miért?

2019. jan. 2. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, nem éri meg. Vettél volna bizományiból két működőt.
2019. jan. 2. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Hogyhogy jól működik a Yamada?

Párszor próbáltam és semmi baja nincs.

Nem értem, pedig nem csinálták meg.

Akkor mi a baja?

2019. jan. 26. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam arra kazettára filmet venni ami jó volt az LP, mert volt rajta hely, de el kezd ugrálni a kép, de utánna jó lesz. Másikra is vettem de ott váltsa SP LP fút a kép, élvezhetetlen a kép, SP-vel vesszek fel semmi gond. Fejet meg poculta a szerviz. Szalagfutás miatt?

Másik vhs-be jól működik.

2019. febr. 16. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!