Van 50-60 ezer forintom videókártyát venni. Mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Néztem árukeresőt emag mindent, van rengeteg kártya de nem tudom melyik érné meg jobban. Megmondom az őszintét annyit tudok a kártyákról hogy midnen fele képpen Gddr5 t kene vennem. Meg hogy az is számít mekkora a grafikus memóriája. Igazából a sávszélességgel és a grafikus chip sebességével vagyok nagy bajba. Nem tudom melyik a fontosabb. Válaszokat köszönöm.

2019. jan. 2. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#9.Csak 60%-al erősebb az RX 570 mint a 1050Ti azonos áron...

Vagy az nem fontos csak a logó?

2019. jan. 2. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom volt egy időszaka az amd-nek, ami akkor még ati volt, na amikor jobb volt mint az nvidia.

Azt hiszem az x800-as kártya volt az, pont mikor kijött a far cry 1.

De aztán annyi is volt, visszakerült a nyeregbe az nvidia, és azóta is jobb mint az amd.

Legjobb példa erre az új titan RTX, 24 GB-os videokártya, ami nem semmi.

Más kérdés hogy azt hiszem 800.000 huf, de az egy másik "ügy".

Mint az új iphone, 600.000 huf, ezek más lapra tartoznak.

2019. jan. 2. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy kártya attól jobb, vagy rosszabb, hogy éppen milyen a támogatottsága a játékfejlesztők terén.
2019. jan. 2. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha AMD kártyát akarsz, akkor Radeon RX 560 (pl. Asus ROG Strix Radeon RX 560 ) vagy 570 (pl. GIGABYTE Radeon RX 570)

Ha pedig NVIDIA kártyát vennél, akkor a 1050 fér bele ebbe az árkategóriába (pl. ASUS GeForce GTX 1050 STRIX), esetleg a 1050 TI.

Ajánlom, hogy nézz összehasonlító videókat, amiben összevetik a 1050-t az RX 560-nal, a 1050 TI-t az RX 570-nel és döntsd el, hogy megéri-e egy kisebb különbség a kis árkülönbséget!

Gyári NVIDIA vagy AMD kártyát ne vegyél, mert rossz a hűtésük! Ajánlom figyelmedbe az ASUS-t, MSI-t, EVGA-t, Sapphire-t, Gainward-ot és a Gigabyte-ot, utóbbi viszont gyenge nyákkal rendelkezik, viszont úgysem hajítod a falnak (gondolom én) úgyhogy megveheted azt is.

2019. jan. 7. 22:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megrendeltem az MSI Radeon RX570 8GB-ot. Várom, két nap múlva megjön.
2019. jan. 8. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!