Van 50-60 ezer forintom videókártyát venni. Mit ajánlatok?
#9.Csak 60%-al erősebb az RX 570 mint a 1050Ti azonos áron...
Vagy az nem fontos csak a logó?
Én úgy tudom volt egy időszaka az amd-nek, ami akkor még ati volt, na amikor jobb volt mint az nvidia.
Azt hiszem az x800-as kártya volt az, pont mikor kijött a far cry 1.
De aztán annyi is volt, visszakerült a nyeregbe az nvidia, és azóta is jobb mint az amd.
Legjobb példa erre az új titan RTX, 24 GB-os videokártya, ami nem semmi.
Más kérdés hogy azt hiszem 800.000 huf, de az egy másik "ügy".
Mint az új iphone, 600.000 huf, ezek más lapra tartoznak.
Ha AMD kártyát akarsz, akkor Radeon RX 560 (pl. Asus ROG Strix Radeon RX 560 ) vagy 570 (pl. GIGABYTE Radeon RX 570)
Ha pedig NVIDIA kártyát vennél, akkor a 1050 fér bele ebbe az árkategóriába (pl. ASUS GeForce GTX 1050 STRIX), esetleg a 1050 TI.
Ajánlom, hogy nézz összehasonlító videókat, amiben összevetik a 1050-t az RX 560-nal, a 1050 TI-t az RX 570-nel és döntsd el, hogy megéri-e egy kisebb különbség a kis árkülönbséget!
Gyári NVIDIA vagy AMD kártyát ne vegyél, mert rossz a hűtésük! Ajánlom figyelmedbe az ASUS-t, MSI-t, EVGA-t, Sapphire-t, Gainward-ot és a Gigabyte-ot, utóbbi viszont gyenge nyákkal rendelkezik, viszont úgysem hajítod a falnak (gondolom én) úgyhogy megveheted azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!