Van 50-60 ezer forintom videókártyát venni. Mit ajánlatok?

Figyelt kérdés
Néztem árukeresőt emag mindent, van rengeteg kártya de nem tudom melyik érné meg jobban. Megmondom az őszintét annyit tudok a kártyákról hogy midnen fele képpen Gddr5 t kene vennem. Meg hogy az is számít mekkora a grafikus memóriája. Igazából a sávszélességgel és a grafikus chip sebességével vagyok nagy bajba. Nem tudom melyik a fontosabb. Válaszokat köszönöm.

2019. jan. 2. 11:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Gtx 1050 ti
2019. jan. 2. 11:34
 2/15 A kérdező kommentje:
GIGABYTE Radeon RX 570 Gaming MI 4GB GDDR5 256bit PCIe (GV-RX570GAMING-4GD-MI) Videokártya erre gondoltam vagy ennél van sokkal jobb is ebben az árban?
2019. jan. 2. 11:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha csak új jöhet szóba, akkor az 570 4 gb a legjobb ebben az árban.
2019. jan. 2. 11:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Arra csak 3 hónap garancia van.

Ez a legjobb ha belefér:

[link]

2019. jan. 2. 11:40
 5/15 A kérdező kommentje:
Éppenséggel belefér az utóbbi csak nem szamít hogy kevesebb a chip sebessége mint a többinek? Meg nem tud akkora felbontást?
2019. jan. 2. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:

Annyira nem jelentős a különbség.(ha zavaró Afterburnerrel 5 perc állítani)

Ebben dupla annyi VRAM van ami mondjuk jól tud jönni ha a játék kicsit több VRAM-t igényel.(mondjuk 4GB helyett 6-t)

Felbontás meg szvsz. annyira sem fontos, gondolom 4K fölé úgy sem mész vele.

A rendes garancia miatt mindenképpen megéri a felárat, mert az tudtommal bányász kártya azért van ilyen rövid garancia rajta.(bár érdekes hogy Gaming hűtése van, meg van rajta HDMI/DP, gondolom azért ki akarják szórni a játékos közösségnek is)

2019. jan. 2. 11:48
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor az utóbbinál maradok. Ez a kártya VR-ra alkalmas?
2019. jan. 2. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:

Alkalmasnak alkalmas de ha ez a cél akkor 1070 alá nem nagyon érdemes adni, alatta túl nagy a kompromisszum.

Pl.

[link]

De ha megelégszel az 570 teljesítményével akkor nem szóltam.

2019. jan. 2. 12:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Annyira pontosan nem tudom melyik modellt.

De nvidia-t vennék, inkább mint AMD.

Nekem is nvidia van, csak ajánlani tudom.

2019. jan. 2. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége, hogy Nvidia vagy amd, volt egy rossz drivere az amdnek, azóta mindenki azt hajtja, hogy az amd szar. Nvidia oldalon 1060 6gb alá nem szabad adni, a 3 gb VGA memória nagyon kevés, hamar kifogy, már a farcry5 is megeszi FullHD felbontásban. Az 1050ti nagyon kompromisszumos, ebbe a piaci résbe csúszik be a Radeon 570 és 580.
2019. jan. 2. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!