Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Telefonfüggő lettem! Hogyan...

Telefonfüggő lettem! Hogyan szokjak le róla?

Figyelt kérdés

Észre vettem hogy mostanába egyre többet telefonozok, mindenhova magammal viszem, még a családi összejövetelkor is mindig használom, vagy nyomkodom...

Hogyan legyen számomra semleges? :/

2019. jan. 1. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd repülő módba, kapcsold ki.

Vagy ha iphoneod van, bele van építve, ha androidod letudsz tölteni applikációt, ahol beállíthatod adott kategóriát (pl közösségi platform) hány órát használhatod, utána blokkolja.

2019. jan. 1. 22:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. jan. 1. 22:36
 3/5 anonim válasza:

Ugyanezzel szenvedek én is, nekem eddig az segített, hogy megkértem minden ismerőst és családtagot, hogy ha sokáig nyomom akkor legyenek szívesek rám szólni és ez eddig bevált, mert én észre sem veszem magam, sajnos.

1es,esetleg meg tudnád mondani annak az androdios appnak a nevét?

2019. jan. 1. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Járjál felvonóval, mint Eleonóra! ;)
2019. jan. 2. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
van egy your hour nevu app pl
2019. jan. 3. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!