Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan szokjak le az állandó...

Hogyan szokjak le az állandó képezésről?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne fényképezz.
2012. nov. 3. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem szívatni akarlak, hanem komolyan mondom: azt gondold végig, hogy milyen káros hatásai vannak. Jelen pillanatban arra sem vagy képes, hogy egy magyar mondatot helyesen leírj, mert állandóan a gép előtt ülsz, és emiatt beszűkül az érdeklődésed. (Konkrétan arra gondolok, hogy annyira igénytelen lettél a számítógép előtt, hogy végig sem nézed, hogy mit írtál, ki, mert ha jól gondolom, nem képezést akartál írni, hanem gépezést. Újra mondom, nem bántani akarlak, segíteni szeretnék, ha kemény is, amit írtam.)
2012. nov. 3. 17:26
 3/7 anonim válasza:
gondolom gépezésre gondolsz. szerintem ne kapcsold be(ha pl olvasni szeretnél). vagy csinálj lakáson kívüli programokat. ha már be van kapcsolva onnantól nagyon-nagyon nehéz megállni, hogy ne üljön ott az ember folyamatosan.
2012. nov. 3. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Jöjj össze egy kellemes fehérnéppel, és kérd az ő segítségét.
2012. nov. 3. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
én a képre értettem mert mert álladóan képeket töltök le és emiatt elszokott romlani a gépünk szóval nem elgépelés
2012. nov. 4. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Jól van fiam, semmi gond, nyugodj meg, nem nem jól látod, nem az elmegyogyiba megyünk...cseréld le a gépedet...a windows 95 már nem pálya.
2012. nov. 4. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
nem is azt használok!!!
2012. nov. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!