Blaupunkt LS175 hangprojektort nem tudjuk beüzemelni Panasonic 55EX600 tévébe. Addig jutunk el, h. zúg, hogy tudjuk behozni rajta a hangokat?
4 ágú audio kábellel csak annyit érünk el, h.zug. A zugast a projektor távirányítójával lehet szabályozni. Bluetooth-al nem kapcsolódik. A zugast nem tudjuk hangra állítani, ebben kérem a segítségeteket, mit csinálunk rosszul, hogy tudjuk működesbe hozni. Leírást nem adtak hozzá, amit a neten találtam nem magyar.
Optikai kábellel kellene összekötni, RCA-kimenet nincs a TV-n, azok bemenetek. Oda van írva, hogy input.
Jack fejhallgatókimenet van még, de azt nem ajánlnám.
Az optikai kábelt hová dugjam a tv-be? Hol van annak a helye?
A tv-n át kell állítani valamit? Hol és mit?
Nem kell privátban írni nyilvános fórumon, itt is látom a választ.
Itt pedig alulról láttam egy optikai kimenetet, a koax. antennacsatlakozó mellett:
Pedig itt a videó végén is csak annyit írnak, hogy a TV menüjében a hangszórót kikapcsolják:
https://www.youtube.com/watch?v=sLtG_gHEVwA
Más TV-nél optikaira kell átváltani.
Külső egységen Source kiválasztva, LED mutatja az optikait?
Nagyra értékelném a kedvességed , de annyira hülyék vagyunk hozza, hogy nem tudom miert nem működik ha kikapcsolom a hangját. Lehet a hangot másik is kikapcsolni? Ezt kaptuk karácsonyra az unkánktól, de sajnos ő sem tud segíteni a beállításban. Jo volna ha segítenék, mert nem szol.
Köszönjuk.
Hála és köszönet, átállítottuk a tv menüjét angolra, és így a videó alapján, egyszerű volt beállítani.
Jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!