Van a Panasonic-nál jobb fejhallgatót? Ha igen akkor az árát is, meg a modell számot megadnátok?!?
Hát nem nagyon vannak igazán jó darabok.
Miért fontos hogy Panasonic legyen?
Nem akarlak elkeseríteni, de ahol a Pana árak véget érnek, ott kezdődnek a jobb belépő fejhallgatók, némi szerencsével, erősen leakciózva.
Csak hogy képbe kerülj. :-)
#2.Azért 10K alatt is kapni jobbakat.
Volt szerencsém kipróbálni a Superlux-k közül a HD668B-t illetve a HD861 Evo-t is.
Mind 2 simán megszorongatja a 20K-s ATH M30X-mat is 1-2 tartományban.
De említésre méltó a most nagyon olcsó szintre került Magnat LZR 580S is, vagy éppen a JVC HA-MR60X is korrekt darab.
Persze mind igénytől függ, de nem mindenkinek van szüksége SRH840 vagy DT770 Pro szintű fejhallgatóra.
#3.
Ez csak egy reakció volt a megfogalmazott "Van a Panasonic-nál jobb fejhallgatót?" kérdésre.
Van. :-)
#4.Akkor lehet félreértettem, elnézést is szeretnék kérni.
Mindegy, a kérdezőnek is hasznos lehet amit kifejtettem szóval nem vész kárba.
A Bose-k általában jók, de 50ezer alatt nemigen jutni hozzá, én ünnepnapokon egy régi AKG-t használok, a hasonló mai modellek ára bőven 100 fölött van.
És valóban, a Panasonic hobbi kategória, a Pana csúcsmodellek árában kezdődnek a rendes márkák belépő modelljei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!