Ez mennyire normális szerintetek?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút a tinderen,majd rá egy hétre találkoztunk személyesen is. A randi elején minden tök jol ment,tök szimpi volt a srác meg minden majd a randi második felében egyszerűen lesmárolt. Persze szerintem tök gázul vette ki magát az egész mert szinte alig ismerjük egymást és utánna full kusban sétáltunk egymás mellet. És ezzel együtt elkezdett nagyon nyomulni egyfolytában átölelt vagy átakart ölelni, megakart puszilni/csókolni. Eléggé bizar és kiábrándító volt hiába adtam a jeleket. Én azt hittem h csak beszélgetünk és megismerjük egymást kicsit jobban de ő ezekszerint azt hitte h ebből márpedig komoly kapcsolat lesz ha törik ha szakad. Azóta is írogat nekem és már becézket is. Tudom tisztázni kéne vele a dolgokat, csak egyszerűen nem tudom hogyan hozzám fel a témát. Amúgy szimpi lenne csak teljesen más az elképzelésünk ezen a téren.2018. dec. 18. 20:59
2/5 anonim válasza:
Kicsit furcsán jön ki szerintem is, de ha többekkel is szeretnéd megvitatni ezt a kérdést, akkor áttehetnéd az "Elektronikus eszközök" szekcióból máshová, mert ezt kicsit elnézted.
3/5 repulo válasza:
#2. Erotikus, etikus, eklektikus ,elektronikus... egykutya. :-)
4/5 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a srác szórakoztató készülék. :D
Amúgy szimplán mondd el neki, hogy neked ez így gyors. Ha nem csak kefélni akar és nem teljesen bamba, akkor megérti.
5/5 anonim válasza:
te romantikázni meg ismerkedni akartál
ő meg gyorsan ágyba menni
megesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!