Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Normális hogy ennyire felmeleg...

Normális hogy ennyire felmelegszik a Macbook Pro (2017)?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem rég kaptam egy 2017-es Macbook Prot amin eddig csak alap dolgokat csináltam pl szörfölés a neten + videók nézése. Na már ettől rendesen felmelegszik az alja, főleg akkor ha közben töltőn van. Tegnap pl töltés közben használtam és úgy felmelegedett hogy az alján a ventillátor olyan hangosan kezdett el hűteni mint egy repülőgép felszállás közben. Nem hinném hogy ez normális, egyik barátom tanácsolta hogy vegyek alá egy hűtőt. Szerintetek ez beválhat vagy vigyem el egy szervízbe? Bevallom elég csalódott vagyok emiatt, mert elgondolkodtató, hogy milyen lenne a hűtés ha arra használnám amire "való", tehát photoshop meg videók vágása. Akkora felrobbanna vagy mi?

Szerintetek? (Akinek szintén van ilyen laptopja kérem ossza meg tapasztalait).

Köszönöm!

#MacBook #macbook pro 2017
2018. nov. 12. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha rákeresel Youtube-on, akkor látsz sok olyan videót ahol Macbook 2017-nél nagyobb terhelésnél 70 decibelt mérnek (sima telefonos alkalmazásokkal, sound meter vagy decibel-re keresve találsz sok ingyenest).

Nekem is lesz ennyire zajos az Asus notebookom ha dedikált videókártyáját játékkal, videókonvertálással kihajtom.

66 decibel a normál hangerejű beszélgetés, 80 a porszívó 1 méterről.

2018. nov. 12. 11:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ, ment a zöld!
2018. nov. 12. 12:05
 3/6 A kérdező kommentje:
+info: letöltöttem egy alkalmazást ami méri a CPU hőmérsékletét, nekem ez videó nézés közben 73fokig felmegy, ami nagyon nem normális (hozzáértők szerint sem)
2018. nov. 14. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy i5 notebook procik 100 fokot bírnak:

[link]

Itt pont a tiedről írják, hogy 40-55 fok a böngészés, 60-70 a youtube

[link]

(4k videók melegítik a legjobban a procit)

Az Apple vékony gépei jobban melegednek, mint a 2-szer olyan vastag HP vagy Dell munkára kihegyezett gépek.

2018. nov. 14. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 köszi a hasznos választ, így egy kicsit megnyugodtam. A történethez hozzátartozik hogy nekem egy apple szervízes mondta, hogy neki macbook air-je van, ami szinte sose melegszik 40fok fölé és szerinte az enyémnek se kéne 40-50foknál melegebbnek lennie.
2018. nov. 14. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk az bent van a pakliban, hogy kis port, szöszt beszívtak a ventik:

[link]

Elsőként megbontás nélkül szellőzőrácshoz tedd oda porszívót.

2018. nov. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!