"Kiégtem" a játszásból?
Mindig is PC párti voltam, tavaly vettem egy új gépet , amit eladtam 1 hete, mivel nem használtam ki, youtubeoztam vagy olyan játékokkal játszottam amikhez elég egy 5-6 éves gép is, ami nem kerül 250 ezerbe. Vettem egy PS4et, egy hete, azóta 2-3 órát használtam összesen (GTA 5 re) , lett volna időm használni, de valamiért mégse vonzott , nézegettem játékokat, és egyikre se mondom azt, hogy oké, ezt megveszem és játszok vele, őszintén sajnálom rá a pénzt, megveszem, aztán 1 óra múlva kikapcsolom az egészet.
Azon tűnődöm, hogy vajon kiégtem volna ebből? 23 éves vagyok, nagyon sok időt töltöttem a PC előtt, mindig is PC vel játszottam, kiskorom óta. Mindig is az volt a szimpatikusabb számomra mint a konzol . Viszont ahogy írtam, PC-n is csak régebbi játékkal játszottam (LoL, WoW(privát szerverek, régebbi kiegészítők), ezek pedig nem igényeltek olyan gépet amilyen nekem volt.
Mit gondoltok erről? Volt valaki hasonló helyzetben? : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!