Milyen xbox-ot vegyek a gyerekemnek?
Xbox one slim 500 gb az alap konzol. Ez bőven elég mivel még kezdő szinten lesztek :)
Most a media marktban nagyon jó áron van, mellé kell egy xbox one minecraft játék és xbox live előfizetés és tud a barátaival játszani havi 4 ingyen játékot is fog kapni.
Játékokat digitálisan is lehet vásárolni a gépre, de ahhoz már be kell üzemelni a gépet és vagy bankkártyával vagy boltban megvásárolható feltöltőkártyával (egy fix összeg mint a telefonoknál) lehet fizetni. Ezt csak azért említem, mert van egy ilyen akciós csomag: [link]
Ebben ezer forint a játék és több kiegészítője. Nem tudom meddig lesz elérhető.
Egyébként van konkrétan Minecraft alakú gép is a játékkal együtt, de az már szinte mindenhol elfogyott és ahol találtam ott irreálisan drágán kapható [link]
Minecraft kontrollert még lehet kapni, bár egy joy úgyis lesz a géphez [link]
Egyet értek az első válaszadóval, elég egy Xbox One S elsőre, de én lehet inkább fizetnék érte +10e ft-ot, de az 1TB-osat venném meg, mert az 500 GB hamar elfogy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!