Dell Latitude E6500 miért lett ennyire lassú?
Figyelt kérdés
Jóformán semmit sem talál meg, a böngészőt is kín kivárni, mire betölti. W10 64bit. A billentyűzettel való írás is úgy működik, hogy leütök 5 betüt, mire az elsőt kijelzi. A Dell gyári szervize szerint hibátlan. Lehet merevlemezhiba?2018. dec. 12. 21:22
1/5 repulo válasza:
Ebben a korban már bármi is lehet. Öreg szegény, elfáradt.
Szerintem keres egy kisebb pc boltot, majd megmondják érdemes-e még költeni rá.
2/5 cernageza válasza:
A memória mérete nem lenne mellékes.
Általában a lemezt megéri ssd-re cserélni, jobban fogja szedni a lábát. Illetve az esetleges kevés memória esetén a 64 bitest elkerülni.
3/5 anonim válasza:
Dell e6400-am van, majdnem ugyanaz, csak 15 helyett 14-es kijelzővel.
Egy jó tanács; cseréld le windows 7-re. Azzal kb repülni fog, még hivatalosan a dell adott ki hozzá drivereket, a 8-tól már nem.
Másik meg, hogy a win 10 merevlemezen undorítóan lassú.
Ingyenes megoldás, windows 7.
Vagy tegyél bele ssd-t, de inkább gép csere, nem költenék rá, én is januárban cserélem egy újabb latitude-ra.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem még megvan az eredeti Dell telepítőlemezem. Op. rendszer, és driverek. Ha most azt telepítem, akkor jön majd rá frissítés?
2019. jan. 29. 16:04
5/5 A kérdező kommentje:
Lecseréltem Win 10/ 64 bitesre, és kicseréltem a meghajtót SSD re. Szuper lett.
2020. okt. 18. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!