Tv okositoval monitort is lehet okositani?

Figyelt kérdés
Szoval ha mondjuk van egy 2000Ft-os kis monitorom akar abbol is tudok androidos eszkozt csinalni?
2018. dec. 7. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a monitoron van képernyő, és hangbeviteli lehetőség, tehát nem csak VGA hanem HDMI, vagy RCA akkor semmi gond. Vagy ha a TV okosítón van VGA kimeneti lehetőség és külön hangszóró amire a hangot tudod küldeni akkor megoldható.

De lényegében járj alaposan utána mi micsoda, mi kell hozzá, mert lehet árban nagyon ráfogsz fizetni ha extra dolgokat kell vásárolj, és akkor már nem éri meg én szerintem.

2018. dec. 7. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi.
2018. dec. 7. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
HDMI-VGA átalakítóból is van olyan, aminél van külön analóg hangkimenet is a VGA kimenet mellett, 1-2 ezer forintból megúszod ezt is. Így építettem én is egy arcade játékgépet, egy régi LCD Samsung VGA monitor, és egy Raspberry egy HDMI-VGA+audio átalakítóval! Nyilván a kimeneten olyan felbontásnak kell megjelenni, amit a monitor kezelni tud, így az androidban beállítható szabványos felbontások valamelyikét kell tudnia fogadni a monitornak, máskülönben nem fog működni a dolog. Az viszont előfordulhat, hogy az android ezt nem tudja magától beállítani, azaz előbb egy másik eszközre rádugva kell beállítanod a megfelelő felbontást.
2018. dec. 8. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!