Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet "okosítani" a tévét, az...

Lehet "okosítani" a tévét, az alábbiakkal, vagy bármivel?

Figyelt kérdés

Ezekre figyeltem fel, de az én tudásom igen kevés ehhez! Valaki, ha segítene....

[link]

[link] és, ha jól értem, hozzá kell még ez:

[link]

2017. jan. 23. 09:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mit szeretnél vele. Én Chromecast-ot vettem, tudok vele youtubezni meg gépről filmet kijátszani a TV-re wifin.
2017. jan. 23. 10:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Valami ilyenre gondoltam én is! Az asztali gépemen nincs olyan HDMI kimenet, azt olvastam, hogy az is talán jó lenne, de azt hiszem filmeket nézni! Nekem olyanra lenne szükségem. amit Te mondasz! Utána nézek! Köszönöm!!
2017. jan. 23. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Már azóta olvastam én is arról, amit mondtál, és szerintem veszek, mert úgy tűnik, ez az amit szeretnék!:)) Köszönöm a segítséged!!:)
2017. máj. 3. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!