Retro kézi konzolt érdemes venni?
8 éves a gyerek, nyúz xboxért, psp-ért, miközben sosem játszott még ilyennel.
Otthon laptop van, ami lassan csere-érett, tehát jó eséllyel kb fél éven belül "ráhagyományozódik" a gép. Ezen néha játszhat, de inkább nézi a wow-ot, wot-ot.
Arra gondoltam, hogy azért meglegyen a videójáték feeling, kapna egy kis kézi gépet. Super mario, Mortal combat, tekken, hasonlók, mittudomén mi van rajta, általában 60-100 játék körül ígérnek ezek a kis gépek. Elvben tévére köthetők, de gondolom leginkább a c64-es feelinget hozzák. Nem tudom, ez mennyire zavarna egy mai gyereket (heroes 3 kifejezett kedvence, tehát azt gondolom, nem zavarná annyira az a fajta megjelenés, de ki tudja?). Én bírnám :)
Szóval véleményekre volnék kíváncsi, hogy ha igen, milyet, ha nem, miért nem.
Azért vannak még csodák. Mesélek egy sztorit.
Rokongyerekek (12 és 8) lent voltak nálunk a Balatonon. Vérbeli kockák, szülők helyett tablet és konzol nevelte őket. Hozták a PS4-et és nyomták. Nem lehetett lelőni őket.
Poénból beüzemeltem egy C64-et már nem is tudom, valami egyszerű játékkal. A maradék 4 napban a PS4 elő sem került, teljesen ráakadtak. Mindkettő áradozott, hogy ez sokkal jobb. Könyörögtek az apjuknak, hogy vegyen egy ilyet :)
Köszönöm a véleményeket.
Sajnos nincs olyan lehetőség, hogy ki tudjuk próbálni. Vagyis egészen pontosan tavaly volt kölcsönben sógoromnál pár napra egy holt egyszerű kis v-tech játék, az tetszett a gyereknek.
Maga a játékélmény... nem is tudom. Pontosan ugyanannyira elvan szg-en és telefonon a fb-os egyszerű kockarakosgatós játékokkal, mint a heroes 3-mal vagy a warcrafttal.
Nem szeretném, ha rákattanna, tehát semmiképpen nem cél, hogy órákon át ezt bűvölje (ezért is nem akarunk komolyabbat), de hogy esetleg fél-egy órára ellegyen vele, az néha jól jönne (pl várakozás orvosnál, hivatalban, utazás, vagy csak amíg végre befejezem a főzést). És szívesebben adnám ezt a kezébe akár minden nap, mint a telefont, aminél mire hátat fordítok már a plax store-ban garázdálkodik új játék után.
"Sajnos nincs olyan lehetőség, hogy ki tudjuk próbálni. "
Online rendelés esetén 14 napod van az elállásra.
#1: "Ezt egy mai gyerek már nem ėrtėkeli."
A nagy francokat nem. :D
Jó, lehet, hogy nem mindenki lesz úgy oda Márióért meg Sonicért, mint én, de a gyerek - főleg, ha még fiatalabb, és nincsenek nagyon szigorú grafikával kapcsolatos prekoncepciói - nagyon tudja élvezni akár még a 30+ éves játékokat is. Persze, ha jó a játék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!