Érdemes lenne nekem konzolt (xbox one x) vásárolnom?
Üdv!
Mostanában gondolkodom rajta hogy veszek egy Xbox one X-et magamnak, de nem tudom mennyire használnám ki. Eddig Pc-n kockultam, viszont csak is multiplayer játékokkal ( wow, csgo, overwatch stb). A single player játékok egyáltalán nem kötnek le. Nem tudom mennyire használnám ki az Xboxot, mennyire vannak rajta multiplayer tartalmak, illetve azok mennyire játszottak. Van valaki aki hasonló cipőben járt mint én? pc-ről váltott konzolra? 4k-s Tv-m van, a látvány is biztosan jobb mint pc-n, meg maga a hangulat hogy ágyból játszom és nem a gép előtt görnyedek. Vélemény? Előre is köszönöm a válaszokat !
Wow és Cs nincs konzolra.
A játékokat nem mondanám drágábbnak...mostmár minden játék megjelenéskor rohadt drága , pc re esetleg 1-2 ezer forinttal olcsóbb...de hülye az aki egyből megveszi, bugos is a legtöbb meg 1-2 hónap múlva jóval olcsóbb beszerezni.
Ráadásul xboxon lehet telefonnal fizetni(ha telenoros vagy) szóval nem kell se bankkártya se feltöltő kártya.
Ha csak multi érdekel akkor overwatch,rainbow,cod,bf stb ugyan úgy van konzolra sok játékossal.
Én 2 éve váltottam pc ről ps4 re, most one x et vettem. Én nagyon megvagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!