Ha rendelek egy hasznalt konzolt valakitol vateran, es utanvetellel fizetnem, akkor kitudom probalni?
Figyelt kérdés
Jon a futar, atadja a konzolt, fizetes elott van lehetoseg kirpobalnom otthon? Nem szeretnek ugy jarni hogy kifizetem, bemegyek es a gep megse a leirtak szerint mukodik. Addig a futar mar vilagga megy es onnantol meglennek love. Ilyeneket hogy lehet kivedeni? Volt ismerosom aki telefont rendelt 100kert es fenn a lakasban kibontott egy ures dobozt...2017. aug. 27. 14:24
1/8 anonim válasza:
Ellenőrizni tudod a konzol állapotát a futár jelenlétében, hogy nem-e tört össze a szállítás során, ha így történt, jegyzőkönyvet kell felvenni. De kipróbálni nem lehet, mert a futárnak xy helyre kell utánad mennie, nincs ideje arra, hogy megvárja míg Te kipróbálod. Esetleg az eladóval megpróbálhatod megbeszélni, hogyha valami nincs rendben, akkor visszafizeti a pénzt, Te meg visszaküldöd neki a konzolt.
2/8 anonim válasza:
Elöszőr kifizeted, utána megkapod a csomagot. Az hogy a futár vár e amig kibontod az már csak rajta múlik.
3/8 anonim válasza:
"telefont rendelt 100kert es fenn a lakasban kibontott egy ures dobozt..."
No az ilyen embert mindíg át lehet verni. Mellesleg a futár 1 percig sem vár. Köze nincs hozzá.
4/8 anonim válasza:
Ameg nem vetted at ki sem bonthatod. A futarnak pedig nem kotelessege, hogy megvarjon es nemis fog.
5/8 anonim válasza:
A futár még le is fog veled ülni játszani mortal kombatot.
6/8 anonim válasza:
Van olyan opció a futárcégeknél, hogy ellenőrizhesd a
doboz tartalmát, de ez a max. Ez is opciós dolog, te-
hát ha fizetnek érte feladáskor, akkor belefér.
Pl Edigital így adja fel, megnézheted, mit kapsz, meg
kell, hogy várja a futár.
Ha külső sérülést látsz a csomagon, alapból jegyzőkönyv,
de ez már más témakör.
7/8 anc válasza:
Nem tudod kipróbálni, hacsak nem szuper türelmes a futár. :D De nincs is értelme, mert úgyis ki kell előbb fizetned. Olyan eladótól rendelj, akinek jók az értékelései, és nem lesz gond! Volt már olyan, hogy nem tetszett nekem, amit rendeltem, és visszautalta a pénzemet az eladó, én meg visszaküldtem neki postán a cuccot. Minden megbeszélés kérdése.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Inkabb ujat vettem az a biztos
2017. szept. 7. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!