Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Internetről szeretnék rendelni...

Én vok :) kérdése:

Internetről szeretnék rendelni telefont utánvétellel. Milyen megbízható oldalakat tudtok? És ott mennyi idő alatt szállítják ki?

Figyelt kérdés

2017. jan. 29. 10:31
 1/4 nemcso ***** válasza:

Edigital, Media Markt.

Egy héten belüli szállítással.

2017. jan. 29. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:

partnerogsm.

soha nem volt velük gondom, telefonokkal sem volt semmi gond.

2017. jan. 29. 10:51
 3/4 anonim válasza:

En supergamer.hu-n rendeltem a telefonom, 4 nap alatt hoztak ki, ugy, hogy csutortok este rendeltem es hetfon jott meg, szoval ha nincs kozben hetvege, szerintem kevesebb idobe telik.

En abszolut meg voltam veluk elegedve, mindent reszletesen leirtak e-mailben, raadasul joval olcsobb volt a telefon, mint barmelyik masik oldalon, amit neztem.

2017. jan. 29. 11:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Emag, Media Markt, 220Volt. Tőlük nem telefont vettem de amit itt megvettem azzal még semmi gondom nem volt, megbízhatóak.
2017. jan. 30. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!