A Mac Audio milyen hifiket gyárt?
Konkrétan erre a modellre lennék kíváncsi:
Szerintetek ez nagyon gagyi hangminőségben vagy hoz legalább egy átlagos szintet?
most nem a teljesítményre vagyok kíváncsi meg hangnyomásra meg stb.. csak a hangminőség/tisztaság érdekelne..
Ilyen picike hifire kiadsz ennyit?
Vegyél rendes nagyot használtan inkább..
Maga a Mac nem olyan rossz,,autóhifiben is pl vannak nagyon jó,,és nagyon gagyi termékei,,de ez azért van mert több réteget céloztak meg annó a termékeikkel..
Ezzel a hifivel max annyi lenne a probléma,hogy ár/érték arányban nem jó,,,mint előző válaszomban is írtam..
De ha kimondottan a mérete miatt lenne csak jó pl mert kicsi,és neked ez tetszik,akkor igazából megveheted,,de próbálj többet nézni,hogy milyenek vannak még,,mennyiért,,és mivel tud többet vagy kevesebbet..
Próbáltam róla teszteket keresni, a világon semmit nem találni. Véleményeket sem, külföldön sem.
Szerintem ez sok mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!