Ennél több pénzem sajna nem nagyon lesz:S Ééés igazi hozzáértők válaszát várom:D:D
Új hobbi kéne, és a fényképezés mindig is vonzott. Amúgy nyugodtan hurogjatok le, ha valamelyik gagyi, csak indokoljátok is meg. Meg azt is szívesen meghallgatnám, hogy mire is kell figyelni fényképező vásárlásakor:9 köszii:D
2010. jún. 25. 21:45
1/9 A kérdező kommentje:
egyébkét nálam ez a nyerő:
Nikon Coolpix L110 - fekete
Egyrészt a 70e-et nehezen perkálnám ki, másrészt (szerintem) eben az árkategóriában ez elég jó gép. Ami kicsit nem tettszik, az az, hogy nincs manuális élességbeállítás.
2010. jún. 25. 21:54
2/9 anonim válasza:
Ha picit is komolyabban akarsz foglalkozni vele akkor sony es panasonic esett, a tobbi kozul a Nikon tenyleg a nyero, bat az L110-et nem ismerem, de az L100-as jo kis gep, tobb kezdonel lattam mar a modellt.
Nézd meg, hogy fuji s1500 -al milyeneket lehet csinálni!
Van aki jobbat tud és van aki gyengét! Az alapokra tökéletes ennyiért :) Nekem s1500 van
2010. jún. 26. 12:06
4/9 anonim válasza:
Nekem is S1500 van :) És én maradnék is a Fujinál. A Sony-t én nem venném, Panasonic kicsit már drága. A Nikon sem rossz (nekem is az lett volna a másik lehetőség (L100)). De szerintem Fuji. Mivel már az 1500 is nagyon korrekt, szerintem elég lehet az 1800 is, főleg ha kezdő vagy.
2010. jún. 26. 13:32
5/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy a Nikonon nincs manuális beállítási lehetőség, azt semmiképp se venném.
A Panasonic Lumix szerintem jó sorozat, már csak a Leica lencsék miatt is, de a linkelt gép elég drága.
Én valamelyik Fujit venném, elég jó gépek és sokkal józanabb az áruk.
2010. jún. 26. 22:56
6/9 A kérdező kommentje:
háát pedig aasszem a pana lesz a nyerő:) a többivel elég sok probléma van, jobban utánuk néztem:)
színhiba, makró stb...
2010. jún. 27. 12:21
7/9 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor jó a Panasonic...
2010. jún. 27. 16:57
8/9 anonim válasza:
Én S1800 venném az S2500HDval kapcsolatban nem olvasgattam utána, de az S1800 nagyon megtetszett, szerintem ügyes kis gép. Jelenleg egy Panasonic DMC-LS80 van, meg vagyok elégedve vele, nem nagy cucc hisz egy pici kompakt de készítettem vele jó fotókat, rajta keresztül szerettem meg a fotózást. :D Na én ajánlom az S1800 (kár, hogy nincs manuális fókusz állítási lehetőség). A Nikon sem rossz, Sonyt ne inkább!! :)
2010. szept. 25. 16:18
9/9 A kérdező kommentje:
a panát vettem meg. A gép kapott hideget-meleget, de nekem nagyon tetszik:D Baromi jó kis gép:) De köszi a válaszokat. Nekem a manuális fókusz fontos, a fuji már csak ezért sem jöhetett volna szóba, pedig jó kis gép lenne tényleg:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!