Az ellopott okostelefonomon, meg tudják nézni a letöltott alkalmazásaimat?
Látszik, hogy fogalmad sincs a dolgokról, de majd jönnek még akik elmagyarázzák, hogy nagyon nem így van ahogy gondolod.
Hogy miből gondolom? Ebből a csodamondatodból: "Az ujjlenyomatkódos már nehezebb, de gépre csatlakoztatva könnyen fel törném bármelyiket."
User-Agent nevű felhasználó válasza:
"Neked adom a telefonom, ha feltöröd. ( nem összetöröd) Szájjal mindent könnyű..."
A mintazárast könnyű feltörni, kezdőként kb. 10-20 perc alatt, másfelől sokan könnyű
Én sima 8 jegyű karaktert használok. Kisbetű, nagybetű, szám, írásjel. 60 éves vagyok. 4 unokám van. Cicám és kutyám is van. User-Agent: tied a pálya. Nagyképűsködni könnyű.
User-Agent nevű felhasználó válasza:
Általánosságban beszéltem,
Ja. És annyit is mondtál.
Gyerekeket kábítasz a dumáddal
"Hogyan törölhetek tàvolról IMEI számmal?Van IMEI számom!"
IMEI-vel sehogy! Max letiltatod, de úgyis tudni fogja használni.
"Ja. És annyit is mondtál.
Gyerekeket kábítasz a dumáddal"
Én csak erről beszéltem általánosságban: [link] Valójában az ujjlenyomat-felismerőt sem nehéz meghekkelni, pl leszeded custom ROM-ját a netről és feltelepíted a kikeresett ujjlenyomat-felismerő adatokat tartalmazó fájllal és text-ben bemásold a saját telefonodban lévő fájl adatait, vagy egyszerűen törlöd az adatokat és máris használni tudod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!