Az okostelefonomon ha hangszórón (JBL go) vagy ha a saját hangszóróján megy zene random halkabb és hangosabb lesz. Valaki segit?
Nem tudom mi lehet a baja.. de elég zavaró.. (Samsung galaxy j3 2016)
Ezen kivül csak dicsérni tudom!
12L
Amennyiben a zene lejátszása közben (ugyanaz a zeneszám alatt) van a gond, akkor sok mindent nem tudsz tenni. A lejátszó programodat állítsd vissza alapbeállításokra. A legtöbb esetben megoldja a problémát.
Másik gépen is játszd le a számot, hogy ott is van-e "random" hangerő változás. Amennyiben ott is tapasztalod, akkor a zenefájl-t kell valahonnan újra letölteni.
Lehet hardveres hiba is, de ez ritka. végső esetben érdemes lenne a szarvíznek jelezni ezt a problémát.
Az interneten nem írnak ilyen hibáról, úgyhogy nem tervezési/összeállítási gond, hanem egyedi. Lehet, hogy egy másik lejátszó programmal megszűnik a gond.
Egy végső próba....
A készüléket alapra, vagyis gyári állapotba kellene rakni, majd utána kipróbálni. Lehetséges, hogy valami program zavarhat be, amelyik mostanában frissült.
Ha ezután is gondban van a lejátszással, akkor sajnos csak a szervízt tudom ajánlani, ahol a hang-modult leellenőrzik. Lehetséges, hogy ott van meghibásodás.
Tesztelgettem jól odafigyelve.. és kiderült:
-Saját hangsz. nem változik a hang
-viszont hangszórón (vezetékesen és bluetoothoson is) változik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!