Burmin17 kérdése:
Melyik az az E-book típus, amelyik rendelkezik háttérvilágítás funkcióval, wi-fit támogat, és támogatja az Epub formátumot?
Figyelt kérdés
Nézegettem már őket,de amiben minden megvan 35-40.000.Ötletek?Ja,és magyar nyelvű.2018. nov. 6. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem a "magyar nyelvű" kritériumod üti ki az egészet, abszolút nem értem elvből minek. Rendben, natív nyelv, de egy egyszerű masina menürendszerét tudjunk már elnavigálni akár kínai betűkkel is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a bunkóságra kérdeztem rá,kedves válaszoló,nem ez a témakör van most terítéken.Ezzel máshová menj légyszives!Köszönöm!
2018. nov. 7. 05:39
3/3 anonim válasza:
Nem értem, mi kivetni való van az első válaszomban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!