Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Airpods vásárlása előtt...

Airpods vásárlása előtt állok. Tudnátok segiteni nekem ebben?

Figyelt kérdés

Szóval elég nagy a kinálat a fülesek között és még az egész olcsó temékek is jó értékeléseket kapnak.Ami nekem eléggé gyanus...

Azt hogyan tudom kiszurni a hirdetések kozott,hogy melyik füles hangzása minőségi?

Véleméynek tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

2018. nov. 4. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Saját véleményem szerint ezek az emberek mind igénytelenek, főleg akik az Apple-féle AirPods-t használják.

Többször próbáltam már, több zenei műfajjal, de hogy abban 0 a basszus (mint az összes többi apple fülesben), az fix..

Oké, hogy kompakt, nem b*sztat a kábel, de szerintem borzasztó hangminőségileg.

Az én Sony XB50AP-m gyárilag sokkal jobban szól, és akkor még Viper4Android EQ modot is használok, saját, egyedileg beállított profillal amivel olyan, mintha egy nagyon prémium fülest használnék. Lehet azért tűnnek annyira minősíthetetlenül sz*rnak ezek a BT fülesek.

2018. nov. 4. 14:54
 2/2 anonim válasza:

Sajat velemeny, nekem airpodon van es szerintem jol szol.

De ami igazan nagyon jol szol az a Beats... Nagyon durva a hangzasa. De en nem ertek ezekhez, szoval csak tapasztalat:)

2018. nov. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!