Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi 5.1-es hangfalszettet át...

Mokoko kérdése:

Régi 5.1-es hangfalszettet át lehet-e alakítani bluetooth-os technológiára?

Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha van energiád és fölöslegesen kidobható pénzed a kínlódásra, akkor igen. Mondjuk én nem tenném. Mint ahogy kékfogas hangrendszert se vennék :D
2018. nov. 4. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb, mint gondolnád, Kínából rendelsz egy BT-vevőt.

De azoknak csak sztereó kimenete van, miután a BT szabvány eleve csak 2.0 átvitelt támogat, ha jól tudom.

Tehát ez már az 5.1 rendszer dolga, hogy kiterjessze, ha tudja. De az nyilván nem lesz valódi 5.1.

2018. nov. 4. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi akadálya. Ez a kütyü kell hozzá.

[link]

2018. nov. 4. 15:21
 4/5 A kérdező kommentje:
A bluetooth-os technológiát úgy értettem hogy a hangfalakhoz vezető drótokat eltüntetve, mindegyik hangfalba beépíteni valami bluetooth-os kütyüt. Magyarul azt akarom megoldani, hogy a nappaliba ne legyenek zsinórok körbe.
2018. nov. 6. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyik gond, amit már említettem, hogy a standard BT sztereót tud átvinni.

Másikat meg remélhetőleg nem felejtetted el, hogy a szükséges teljesítmény leadásához akkus és/vagy hálózati táplálás is szükséges.

Ha csak akkus, azt is töltögetni kell időnként.

2018. nov. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!