Mokoko kérdése:
Régi 5.1-es hangfalszettet át lehet-e alakítani bluetooth-os technológiára?
Figyelt kérdés
2018. nov. 4. 12:02
1/5 anonim válasza:
Hát, ha van energiád és fölöslegesen kidobható pénzed a kínlódásra, akkor igen. Mondjuk én nem tenném. Mint ahogy kékfogas hangrendszert se vennék :D
2/5 anonim válasza:
Egyszerűbb, mint gondolnád, Kínából rendelsz egy BT-vevőt.
De azoknak csak sztereó kimenete van, miután a BT szabvány eleve csak 2.0 átvitelt támogat, ha jól tudom.
Tehát ez már az 5.1 rendszer dolga, hogy kiterjessze, ha tudja. De az nyilván nem lesz valódi 5.1.
3/5 anonim válasza:
Semmi akadálya. Ez a kütyü kell hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
A bluetooth-os technológiát úgy értettem hogy a hangfalakhoz vezető drótokat eltüntetve, mindegyik hangfalba beépíteni valami bluetooth-os kütyüt. Magyarul azt akarom megoldani, hogy a nappaliba ne legyenek zsinórok körbe.
2018. nov. 6. 09:29
5/5 anonim válasza:
Egyik gond, amit már említettem, hogy a standard BT sztereót tud átvinni.
Másikat meg remélhetőleg nem felejtetted el, hogy a szükséges teljesítmény leadásához akkus és/vagy hálózati táplálás is szükséges.
Ha csak akkus, azt is töltögetni kell időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!