Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri a Sony SRS-XB41 bluetoo...

Megéri a Sony SRS-XB41 bluetooth hangszóró?

Figyelt kérdés
Nagyjából egy árban van a Charge 3-mal, de jobbnak tűnik. Sony-val már van személyes tapasztalatom, egyszer a kis SRS-X11-emet szembeállítottam ismerősöm Charge 3-ával és nem tudom hogy, de a Sonynak jobb hangja volt. Emiatt inkább afelé hajlok. Meg persze nagyon tetszik ez a világítás is és az üzemideje sem semmi.

2018. okt. 15. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
hát.. ha a sony "jobbnak tűnik", jobb hangja van és nagyjából egy árban van a charge-al és ugye ott az a világítás is.. vegyed azt! :|
2018. okt. 15. 17:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Az oké, de a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
2018. okt. 15. 17:41
 3/4 anonim válasza:
Haverom vett egy ilyet, szerintem ez is van olyan jó mint a JBL csak legalább olcsóbban kapod meg! [link]
2018. okt. 16. 15:48
 4/4 szergely9797 válasza:
Én pont gondolkozom rajta hogy XB41et vegyek vagy megvárjam a charge 4 tovabbi teszteket es utana eldontom. Korábban srs x11em volt de durván jol szolt a mérethéhez képest, ugyhogy a sanyival (sony) meg vagyok elégedve és van már tapasztalatom vele. Aztán volt eg erős váltásom Beoplay P2re a nyaron de mivel gyengen szolt es 75% feletti hangeron levette a basszust nem volt nagy szam. A kettő között vacilalok, arban megegyeznek durvan...Valaki velemeny a sonykrol?
2018. okt. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!