Pendrive kérdés, lehetséges, hogy a TV-n azért írja ki hogy a fájl nem megjeleníthető, mert túl sok film, és kép van rajta, vagy más oka van?
Nem a te hibád hogy hamisítványt vettél, ha nem tudtad eddig, hogy ezek hogy működnek, úgyhogy nem kell személyes támadásnak venni. Köztudott, hogy a külföldről rendelhető és irreális ár/kapacitás arányú eszköz hamisítvány, a működése kiszámíthatatlan. Onnantól kezdve hogy egy potenciálisan hamis, megbuherált eszközt használsz, a kiszámíthatatlan viselkedése miatt nem lehet egyértelműen megmondani hogy a hiba emiatt van-e, vagy sem.
Lehetséges megoldás: meg kell próbálni egy másik, biztosabb forrású eszközzel.
A másik lehetőség ami ki lett fejtve, az a támogatott vagy nem támogatott formátum miatt van. Eléggé jól le lett vezetve hogy miért nem elég csak a fájl kiterjesztését megnézni (hogy .avi, .mkv, .mp4 vagy bármi más-e), mert más tulajdonság miatt is az egyiket lejátssza a tévé, a másikat nem.
Miután nem reagáltál semmilyen információval semmire, nyilván nem is lehet segíteni semmiben, ezért nem jön új válasz sem, mert nincs támpont a válaszadáshoz. Senki nem kötekedett, de mivel te nem vagy kompetens a kérdés megválaszolásában ezek szerint, inkább maradt a megsértődés.
Az pedig amit eleve kérdeztél, megválaszolásra került:
"lehetséges, hogy a TV-n azért írja ki hogy a fájl nem megjeleníthető, mert túl sok film, és kép van rajta" - leírták hogy nem.
"vagy más oka van?" - leírták, hogy mik a lehetséges okai.
Nem kell foglalkozni a kínai témával, akkor az nem működne számítógépen sem, ha rossz lenne. Te viszont ezt írtad:
"A számítógép felismeri,a TV viszont nem."
Nemrég próbálkoztam én is egy TV-vel, ugyanez volt a helyzet.
Mellesleg még Windows telepítőt sem tudtam rátenni, mert a Microsoft erre való programja nem volt hajlandó elfogadni.
Az én esetemben legalábbis az volt az ok, a hogy a pendrive partíciós tábla, illetve MBR-szektor nélkül lett formázva, vagyis hasonlóan egy floppy-lemezhez, csak nyilván nagyobb méretben.
Ezt sajnos nem tudom érthetőbben leírni, ezután diskeditorral töröltem, vagyis nullákkal töltöttem fel a 0. szektort (bootszektor). Utána ezzel a programmal:
EaseUS Partition Master Free
...kreáltam rá ismét partíciót, így már lett rajta partíciós tábla is.
Természetesen előtte próbáltam Windowsban is törölni a partíciót, de amit létrehozott, nem volt alkalmas a célra, mert ugyanúgy, floppy-módra csinálta meg.
Bocsi,de ez nekem magas...
Van egy masik,az szuperul mukodik,ugyanonnan van.Csak a szinuk mas.Azt pedig felismeri a tv is le is jatssza,pedig van azon is sok film.
Lehet hogy tenyleg hibas.De tarolasra jo lesz,es mint irtam is,a szam.gep felismeri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!