Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Pendrive kérdés, lehetséges,...

Pendrive kérdés, lehetséges, hogy a TV-n azért írja ki hogy a fájl nem megjeleníthető, mert túl sok film, és kép van rajta, vagy más oka van?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy pendrive-ot, ami elég nagy tárhelyű.A számítógép felismeri,a TV viszont nem.
2018. nov. 3. 10:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A tv típusa remélem nem titkos.
2018. nov. 3. 10:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem.

LG.

2018. nov. 3. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha kínai pendrive, akkor hamisítvány. Ez az egyik probléma. A másik pedig az esetlegesen nem támogatott fájltípus. Önmagában az hogy egy videó .avi, .mkv vagy .mp4, és támogatja ezt a formátumot, még nem biztos hogy le is fogja játszani. Ezek a fájltípusok csak konténerfájlok, ezen belül bármilyen kódolási-tömörítési eljárással készülhet a videó. Ha olyan kódolású .mkv amit a tévé támogat, lejátssza. Ha olyan, amit nem támogat, akkor nem.

Ha pedig irreálisan alacsony áron vettél nagy kapacitású pendrive-ot, akkor hamisítványt vettél. Egész iparág épült a megbuherálásra, és az árból egyértelműen kiderül hogy olyat vettél amit lehet holnap ki is dobhatsz, mert megadja magát.

[link]

2018. nov. 3. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Kínai vackot vettél ami nem tudja azt ami rá van írva, sőt töredekét se.
2018. nov. 3. 10:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Egy másikon 4 film van, azt lejátssza, és mutatja is.Ugyanabból a fajta pendrive ból rendeltem kettőt.

Ha eltekintünk attól, hogy kínai, vagy nem kínai, akkor lehetséges,még egyszer megkérdezem, hogy a tv azért nem hozza be, mert túl sok minden van rajta?

2018. nov. 3. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, hanem mert nem támogatott a kódolása a videónak. Ha a behozás alatt azt érted hogy listázza, de nem játssza le. A videónak nem elég csak támogatott fájltípusnak lennie, hanem támogatott kódolásnak is. Például egy x265-ös .mkv nem biztos hogy lejátszható lesz, míg egy x264-es .mkv igen.
2018. nov. 3. 11:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy már a kérdés is ellentmondásos.

Fájl nem megjeleníthető vagy nem ismeri fel az egész meghajtót, két külön fogalom. Ezt kéne tisztázni, hogy egyáltalán mi a probléma?

Egyébként boxok, TV-k 500 GB tárhelyet alapból tudnak kezelni, már az elavultabb típusok is. Mára ez még több lett.

2018. nov. 3. 13:32
 8/13 anonim válasza:
Lehet azért mert az usb n a film olyan minőségbe van amit a tv d nem tid lejátszani
2018. nov. 22. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Igazság szerint nekem van tapasztalatom és nemrég meg is oldottam hasonló problémát, de nem töröm magam a segítséggel, miután a # 7 hozzászólást megírtam, reagálás nem érkezett, tehát akkor nekem sem olyan fontos az ügy.

De nem kódolásról beszélek egyébként, az túl egyszerű lenne.

2018. nov. 23. 12:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Csodalod ,hogy nem reagalok? Mikor nekem esnek,hogy kinai vackot vettem,meg kotekednek?Nem tudok mast irni kozepkoru holgy vagyok,es nem ertek hozza,bocsanat.

Amugy meg nem.nezegetem mindennap,jott e uj valasz.

2018. nov. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!