Pendrive kérdés, lehetséges, hogy a TV-n azért írja ki hogy a fájl nem megjeleníthető, mert túl sok film, és kép van rajta, vagy más oka van?
Nem.
LG.
Ha kínai pendrive, akkor hamisítvány. Ez az egyik probléma. A másik pedig az esetlegesen nem támogatott fájltípus. Önmagában az hogy egy videó .avi, .mkv vagy .mp4, és támogatja ezt a formátumot, még nem biztos hogy le is fogja játszani. Ezek a fájltípusok csak konténerfájlok, ezen belül bármilyen kódolási-tömörítési eljárással készülhet a videó. Ha olyan kódolású .mkv amit a tévé támogat, lejátssza. Ha olyan, amit nem támogat, akkor nem.
Ha pedig irreálisan alacsony áron vettél nagy kapacitású pendrive-ot, akkor hamisítványt vettél. Egész iparág épült a megbuherálásra, és az árból egyértelműen kiderül hogy olyat vettél amit lehet holnap ki is dobhatsz, mert megadja magát.
Egy másikon 4 film van, azt lejátssza, és mutatja is.Ugyanabból a fajta pendrive ból rendeltem kettőt.
Ha eltekintünk attól, hogy kínai, vagy nem kínai, akkor lehetséges,még egyszer megkérdezem, hogy a tv azért nem hozza be, mert túl sok minden van rajta?
Az a gond, hogy már a kérdés is ellentmondásos.
Fájl nem megjeleníthető vagy nem ismeri fel az egész meghajtót, két külön fogalom. Ezt kéne tisztázni, hogy egyáltalán mi a probléma?
Egyébként boxok, TV-k 500 GB tárhelyet alapból tudnak kezelni, már az elavultabb típusok is. Mára ez még több lett.
Igazság szerint nekem van tapasztalatom és nemrég meg is oldottam hasonló problémát, de nem töröm magam a segítséggel, miután a # 7 hozzászólást megírtam, reagálás nem érkezett, tehát akkor nekem sem olyan fontos az ügy.
De nem kódolásról beszélek egyébként, az túl egyszerű lenne.
Csodalod ,hogy nem reagalok? Mikor nekem esnek,hogy kinai vackot vettem,meg kotekednek?Nem tudok mast irni kozepkoru holgy vagyok,es nem ertek hozza,bocsanat.
Amugy meg nem.nezegetem mindennap,jott e uj valasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!